14 mayıs sonucunu bilen Hakan Bayrakçı'dan yine tam isabet: Bana müneccim demesinler

Seçimin ilk tur sonucunu bilen Hakan Bayrakçı 2. turdaki yüzde 84,8 katılım oranı tahmini ile yine şaşırttı. Ahmet Hakan'ın "Bana gelen bir bilgiye göre katılım oranı %84,87" demesi üzerine Bayrakçı "Bana müneccim demesinler" dedi.

GİRİŞ 28.05.2023 18:15 GÜNCELLEME 28.05.2023 19:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

14 Mayıs'taki cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde ise seçmen sayısı 64 milyon 145 bin 504'e ulaşmıştı.

14 Mayıs'taTürkiye ve yurt dışındaki seçmenler yoğun bir katılım gösterdi. Yurt içi katılım oranı yüzde 88,92, yurt dışında ise 52,69 oranında gerçekleşti. 60 milyona yakın seçmen oy kullandı.

14 Mayıs seçimlerinde bu yıl 6 milyona yakın genç ilk defa oy kullandı.Gençlerin 1 milyona yakını İstanbul'da sandık başına gitti.

BAYRAKÇI: BANA MÜNECCİM DEMESİNLER

CNN Türk programında 28 Mayıs seçimleri sonuçları yorumlanırken ilginç anlar yaşandı.

Gazeteci Ahmet Hakan "Bana gelen bir bilgi var. 84,87 katılım oranı. Sen de aynısını demiştin" demesi üzerine Hakan Bayrakçı "O kadar isabetli tutturamam. Katılım oranı 84,8 demiştim. Adama müneccim derler." dedi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Hans 10 ay önce Şikayet Et
    Miyauuuuu
    Cevapla
  • Halil 10 ay önce Şikayet Et
    Şükürler olsun elhamdülillah
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 10 ay önce Şikayet Et
    Halk TV'de sonuçları izledim. Kendi verileri diye CHP seçmenini son dakikaya kadar yine kandırma ihalesini üzerine alan bir Halk TV. Körler sağırlar birbirini ağırlar modunda al takke ver külahhh..
    Cevapla
  • Kurdi 10 ay önce Şikayet Et
    Bunda bilmeyecek ne varki.parşembe çarşambanın gelişinden bellidir.
    Cevapla
  • Abdullah 10 ay önce Şikayet Et
    Bu adam gelecekten mi geldi acaba :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü