CHP kaynıyor! Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısında bulundu.

GİRİŞ 28.05.2023 21:35 GÜNCELLEME 28.05.2023 22:19
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaşadığı seçim hezimetinin ardından parti içi hesaplaşma başladı. Seçimlerin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaptı. Özcan, konuya ilişkin olarak, "Sn Kılıçdaroğlu”na emekleri için teşekkür ederiz ama kendisini yanıltan, özellikle ilk turda yanlış yönlendiren, o gitsin de biz gelelim diyen 3-5 zavallı, kendi menfaatlerini, ülke menfaatlerinin önüne koyan, yakın çevresindeki yalaka takım kaybetmiş ve ettirmiştir. Tarihi çağrımdır!!! Sn İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmelidir. Nokta." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Bekir Sıtkı Şirin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bekir Sıtkı Şirin
YORUMLAR 94
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    imamoğlunun bay kemalden farkı varmı halka hakaret eden agrasif adamdan lider olmaz başka isimmi kalmamış koskoca partide
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Sayın K.K. yıllardır seçim kazanamadan kaybolup giden, kendi ihtiraslarına yenilen bir lider olarak tarihe geçecektir. Atatürk' ün partisini ona buna bırakmayın, sağlam zemin kurun.
    Cevapla
  • Ben 11 ay önce Şikayet Et
    İmamın oglu yavaş efendi nerde çizdiler galiba partiden yarın ki filimleri için mi acep çıkmıyolar filimciler sahi bide Özdağ vardı ona ne oldu
    Cevapla
  • Depremzede44 11 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu RTE nin karşısına çıkamadan siyasi hayatın bitecek çünkü erken seçim olmayacak bu sefer karşında da Ülkeyi farklı noktalara taşımış ve Reisin bayrağını daha da yukarı çıkaracak Bayraktar gelecek o zaman da hala CHP genel başkanı olmak isteyecek misin? Ayrıca belediye başkanı adayı da olsan Murat Kurum reis ile carpisacaksin hazır ol..
    Cevapla
  • Yunus 11 ay önce Şikayet Et
    Sanki Tanju çok iyiymiş gibi.ölmeden önce CHP den bir tane eli yüzü düzgün konuşma sını bilen oturması nı bilen.islam la dalga geçmeyen biri gelirmi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 28 ile uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum