TRT1'den çok seveceğiniz dizi geliyor! Benim Güzel Ailem'den kalpleri yumuşatan fragman

İzleyenlerin yaz günlerini şenlendirmeye gelmeye hazırlanan TRT1, bu kez de Benim Güzel Ailem dizisine imzasını atmaya hazırlanıyor. ‘Çocuklar, torunlar mutluysa sen de mutlusundur’ sloganından yola çıkan Benim Güzel Ailem dizisinin tanıtım fragmanı yayına girdi.

GİRİŞ 04.06.2023 09:28 GÜNCELLEME 04.06.2023 09:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TRT1’den hem eğlenceli hem samimi hikayesiyle ailece seyredebileceğiz bir dizi daha geliyor. Yaz sezonunda yayın hayatına merhaba diyecek olan Benim Güzel Ailem dizisinin tanıtım fragmanı izleyenlerin beğenisine sunuldu.

Kurtlar Vadisi oyuncusu değişimiyle dumur etti! 'Eski halinden eser kalmamış' yorumu...Kurtlar Vadisi oyuncusu değişimiyle dumur etti! 'Eski halinden eser kalmamış' yorumu...

Sadullah Celen’in yönettiği ve Baykut Badem’in kaleme aldığı Benim Güzel Ailem dizisi oyuncu kadrosuyla şimdiden ilgi odağına yerleşmeyi başardı. Kore yapımı ‘’One Again’’ projesinden uyarlanan Fabrika Yapım imzalı Benim Güzel Ailem’de Erdal Özyağcılar ‘Rasim’, Seray Gözler ‘Canan’ ve Onur Buldu ise ‘Ferdi’ karakteriyle ekrana dönüyor.

ATV’den reytingleri altüst edecek proje geliyor! Vermem Seni Ellere bombasını patlattıATV’den reytingleri altüst edecek proje geliyor! Vermem Seni Ellere bombasını patlattı

Geleneklerine bağlı bir ailenin yaşantısını gözler önüne serecek olan Benim Güzel Ailem’in oyuncu kadrosunda şu isimler yer almaktadır: Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Necdet 10 ay önce Şikayet Et
    Trt gibi milli bir yayın kuruluşu İslam'la ilgisi olmayan şamanizm'e inanan kişiye niye dizilerinde rol verir, bu milli kuruluşları kimler hangi zihniyetler yönetir anlamıyorum. Ha birde trt'lerde meşhur olmuş Türkiye'yi yurt dışında kötüleyen Merve Dizdar denilen kişileri inşaallah bundan böyle trt'lerde iş verilmez ve görmeyiz.
    Cevapla
  • Duygusal Zombi 10 ay önce Şikayet Et
    Bakalım bu dizinin içinden bir Merve Dizdar çıkıp avrupada ödül almak uğruna memleketini rezil edecek mi? Bizler o kadar seviyor benimsiyoruz ki bu oyuncuları sonra gerçek yüzleri ortaya çıkınca tam bir hayal kırıklığı. Allah aşkına olmasın böyle.
    Cevapla
  • yandımali 10 ay önce Şikayet Et
    erdal özyağcıların olduğu diziler pek tutmuyor örnek sevdaluk,balkan ninnisi bir sezon ondan sonra final bol şans...
    Cevapla
  • Yorum 10 ay önce Şikayet Et
    Bizimkiler de güzel di.
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    elveda rum eli mükemmeldi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!