Nihat Genç'ten CHP'li isimlere sert sözler: Uluslararası bir şebekenin figüranları!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaşadığı seçim hezimetinin ardından bir yazı kaleme alan Yazar Nihat Genç, CHP'li birtakım isimlere çok sert sözlerle yüklendi.

GİRİŞ 29.05.2023 13:25 GÜNCELLEME 29.05.2023 13:48
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlandı. Başta Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere muhalefet cephesi büyük bir hüsrana uğrarken Veryansın TV Yazarı Nihat Genç çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. CHP'li birtakım isimlere sert sözlerle yüklenen Nihat Genç, "Aynı oyuncular aynı oyunu aynı seyircilere aynı repliklerle niye oynar? Evet, yine halk cahil!? Bu politik tiyatro bir daha sonlarını getirdi! Şu oyunculara bakın: Kaftancıoğlu, Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun, Tuncay Özkan, Erdoğan Toprak, Faik Öztrak, Selim Sayek Böke, İmamoğlu, vs. yüzlercesi.. Uluslararası bir şebekenin figüranları! Devlet nedir millet nedir bilmezler, hepsi ayak oyunları, torpil, kayırma, fırıldak ve karanlık tezgahlarla oraya getirilmişler! Sözde Cumhuriyet’i kuran parti hepsi istisnasız Cumhuriyet düşmanı! İstisnasız hepsi milli güvenlik politikalarına karşı, Cumhuriyet’e karşı!" ifadelerini kullandı.

CHP'YE YAKIN GAZETECİLERİ DE ELEŞTİRDİ

Yazar Nihat Genç, kaleme aldığı yazısında CHP'ye yakınlığıyla bilinen bazı gazetecileri de eleştirdi. Uğur Dündar, Emin Çölaşan, Necati Doğru, Rahmi Turan, Emre Kongar, Deniz Zeyrek, İsmail Saymaz, Şirin Payzın, Ayşenur Arslan, Özdemir İnce, Alev Coşkun, Bedri Baykam gibi isimlerin Kılıçdaroğlu'na destek verdiğini hatırlatan Nihat Genç, "Yıllardır ekranlarda ve gazetelerde aralıksız CHP artı HDP formülünü sabah akşam milletin kafasına kafasına çaktılar, algıyla kitleleri yanlış yola soktular, olmayacak duaya hep birlikte kasıtla amin dediler, PKK ve Fetö’nün suçuna tertemiz Cumhuriyetçi kitleleri ortak ettiler! Cumhuriyetçi seçmeni, kasıtla, sahneyi sinemaskop perdeyi tam göremeyecek bir yere oturtup, vatan hainlerini dev gibi Cumhuriyetçi aydınları hiç göstermediler! Ve gençlerin hayalleriyle oynadılar! Muhalefete muhalefet etmeyin deyip bizleri de linç küfür hakaret tekme tokat kovdular!" sözlerini sarf etti.

KAYNAK: HABER7
Bekir Sıtkı Şirin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bekir Sıtkı Şirin
YORUMLAR 77
  • salim 10 ay önce Şikayet Et
    Hemşerim yine doğruları söylemiş
    Cevapla
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Bunları biliyordun da bu güne kadar neden feryat figan etmediniz beyefendi , madem bunlar devlet - millet bilmezler o halde nasıl oluyorda ülke yönetmeye talip olabiliyorlar?
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bozuk saatte günde 2 defa doğru gösterir.buda o misal.
    Cevapla
  • Adil 10 ay önce Şikayet Et
    Bu sözüne katılıyorum Nihat bey
    Cevapla
  • ZirZop 10 ay önce Şikayet Et
    Sen katıldıysan tamamdır.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    böylelerine müptezel mi diyorlardı ya yoksa karıştırdım mı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?