Tesettürlü kadınlara yönelik skandal paylaşım yapmıştı! Tepki çeken doktordan açıklama

Tesettürlü kadınlara yönelik skandal bir paylaşım yapması nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Doktor Özgün Kaleoğlu, olaya ilişkin paylaşım yaptı.

GİRİŞ 29.05.2023 22:22 GÜNCELLEME 30.05.2023 10:22
Bu Habere 944 Yorum Yapılmış

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Asistan Doktor Özgün Kaleoğlu’nun seçim sonuçları sonrası sosyal medya hesabı üzerinden tesettürlü kadınlara yönelik yapılan paylaşımın ardından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.

ÖZÜR DİLEDİ

Dr. Kaleoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile paylaşımın kendine ait olmadığını belirterek özür diledi. Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Asistan Doktor Özgün Kaleoğlu'nun seçim sonuçlarının ardından sosyal medya hesabından tesettürlü kadınlara yönelik yaptığı paylaşım büyük tepki topladı.

"PEÇELİ TEYZELERDEN İLLALLAH ETTİM"

Asistan Doktor sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Kusura bakmayın ama benim etrafımda görmek istediğim bu mesela bu temiz yüzler bu kılık bu kıyafet.

Her gün muayene ettiğim peçeli teyzelerden illallah ettim ve bugün her şeyden de nefret ettim. Kutuplaşmaksa ben de kutuplaştım artık tahammülsüzüm size.

Görüşüm aynı olmadığı insanlarla lüzum olmadığı sürece muhatap olmak istemiyorum artık ve burada da takipten çıkıyorum yeterince etrafımda var burada görmeyeyim beri.

"HESABIM AMERİKA ADRESLİ IP'LER ÜZERİNDEN ÇALINMIŞ"

Dr. Kaleoğlu, “Hesabımdan yapılan paylaşımların benimle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Hesabım Amerika adresli IP'ler üzerinden defalarca kez başarısız deneme sonucunun ardından sonunda çalınmış ve akla, mantığa sığmayan, insancıl olmayan paylaşımlar yapılmıştır. Ben doktor yeminine sadık kalan bir birey olarak hastalarımın diline, dinine, ırkına bakmazsızın hepsine eşit mesafede olmaya yemin etmiş bir doktorum. Ülkemizin sağlık alanında yapmış olduğu devrim niteliğinde çalışmalarından etkilenip bu ülkede doktorluk yapmış ve yapmaya devam etmekten gurur duyuyorum. Bu süreçte istemeden de olsa kırdığım herkesten özür dilerim. Başta 13. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya benim kadın olarak doktorluk yapmama imkan verdiği için hepsine teşekkür ve minnet borçluyum” ifadelerini kullandı.

Doktor Özgün Kaleoğlu’nun skandal paylaşımına soruşturma: Başörtülü kadınları hedef almıştı!

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 944
  • isot 10 ay önce Şikayet Et
    açığa alınmış
    Cevapla
  • cahit güçlü 10 ay önce Şikayet Et
    bunlar sözde, aydın.
    Cevapla
  • cahit güçlü 10 ay önce Şikayet Et
    içi başka dışı başka Açıklaması inandırıcı kesinlikle değil
    Cevapla
  • isot 10 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle inandırıcı değil halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiği için meslekten ihraç edilmeli
    Cevapla
  • Kuyucu Murat 10 ay önce Şikayet Et
    Eğer bu kadın meslekten derhal atılıp gerekli adli işlem yapılmazsa kimse bana bu ülkede adaletten bahsetmesin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı
Bakan Yerlikaya açıkladı: Cezalar iptal edildi