30. dönem POMEM sonuçları: POMEM sonuç görüntüleme ekranı!

2023 30. Dönem POMEM ön başvuruları 1-19 Mayıs tarihleri arasında tamamlanmıştı. Başvuru yapan adaylar POMEM sonucu için heyecanlı bekleyiş içerisindeyken Polis Akademisi Başkanlığından beklenen açıklama geldi!

30. dönem POMEM sonuçları: POMEM sonuç görüntüleme ekranı!
30. dönem POMEM sonuçları: POMEM sonuç görüntüleme ekranı!
GİRİŞ 30.05.2023 12:11 GÜNCELLEME 30.05.2023 12:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

30. dönem POMEM başvuruları 19 Mayıs tarihinde sona ermişti. Başvurularını tamamlayan adaylar, sonuçlar için gözünü Polis Akademisinden gelecek son dakika açıklamalarına çevirmişti. Polis Akademisi POMEM kapsamında lisans mezunu (6.900) erkek, (1.580) kadın, ön lisans mezunu (1.700) erkek, (420) kadın olmak üzere toplamda (10.600) öğrenci alımı gerçekleştirecek. İşte POMEM sonuç sorgulama ekranı...

30. DÖNEM POMEM SONUÇ GÖRÜNTÜLEME

Adaylar hangi tarihte ve nerede başvuru ve sınava katılacaklarını www.pa.edu.tr internet adresinden öğreneceklerdir. Ayrıca adaylara posta yoluyla veya değişik iletişim araçları ile tebligat yapılmayacaktır.

POMEM başvuru sonuçları açıklandığı zaman Polis Akademisi Başkanlığı'nın aşağıda yer alan duyurular ekranından başvuru sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

POMEM SONUÇ GÖRÜNTÜLEME İÇİN TIKLAYINIZ!

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    sizin yanlışlarda olduğunuzu bildiğimiz halde vatan için bayrak için sizi destekliyoruz ama haksızlığınızında farkındayız siz yanlış yapıyorsunuz diye biz vatanı bayrağı sevmekten vaz mı geçelim geçmeyeceğiz ama birgün ilahi adalet gerçekleşecek vesselam
    Cevapla
  • selim 10 ay önce Şikayet Et
    asker ve polislerimizin içinde hala fetöcü ve bu ülkeye ihanet edenler var onların temizlenmesini bekliyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması