Tekirdağ'da sağanak çilesi! Yollar göle dönerken, araçlar suya gömüldü

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sağanak yağış nedeniyle yarılan yola düşen araçlar mahsur kaldı. Araç sürücüleri belediyeye tepki gösterdi. Bazı evlerin bodrum katları da suyla doldu.

Tekirdağ'da sağanak çilesi! Yollar göle dönerken, araçlar suya gömüldü
Tekirdağ'da sağanak çilesi! Yollar göle dönerken, araçlar suya gömüldü
GİRİŞ 30.05.2023 18:17 GÜNCELLEME 30.05.2023 18:17
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Şeyh Sinan Mahallesi Kılıç Sokak’ta şiddetli yağışın etkisiyle yolda yarılma ve çökme meydana geldi. Trafikte seyreden iki minibüs ve iki otomobil çöken yere düşerek mahsur kaldı.

YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

Göle dönen yolda kalan vatandaşlar araçlarından çıkamadı. Belediye ekipleri, göle dönen yollarda açma çalışması başlattı. Bazı evlerin bodrum katları da suyla doldu. Vatandaşlar, suyu tahliye etmek için kendi çabalarıyla seferber oldu.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    onlarin alkolü şu gibi için, beton heykel yapan belediye başkanları var, genel müdür parti başkanları var, onlara hizmet yapmaya gerek yok
    Cevapla
  • Petrol kentli 11 ay önce Şikayet Et
    Alın size bir CHP belediyesi sonuç ortada..
    Cevapla
  • Selim 11 ay önce Şikayet Et
    Niye dert ediyorsunuz boşverin, bu rezilliği kendileri istiyor değişmez bunların zihniyeti. Depremzedelere yaptıkları unutulmadı, canım memleketim İzmir im de aynı kaderi paylaşıyor. Nato kafa nato mermer. Sürünsün ler.
    Cevapla
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    Size heykel yeter.
    Cevapla
  • Tekirdag 11 ay önce Şikayet Et
    Hakettiginiz gibi yonetilirsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!