Gazeteci Cüneyt Özdemir muhalefete ateş püskürdü: Kimsenin emir eri, askeri değiliz

Gazeteci Cüneyt Özdemir YouTube kanalında muhalefeti eleştirerek "Biz kimseyi koltuk sahibi yapmak için burada değiliz. Kimsenin emir eri, askeri değiliz. Muhalefette böyle bir hava var." dedi.

GİRİŞ 30.05.2023 21:21 GÜNCELLEME 30.05.2023 21:21
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en yakın rakibi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na açık ara fark attı. HDP'nin ve tüm terör örgütlerinin desteğini alan 7'li koalisyonun adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu büyük hezimet yaşadı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir muhalefetin halkı ikna etmekten uzak söylemlerine sert yüklenerek şu ifadeleri kullandı;

Git Ekmeleddin'e ver'. Neden? 'Erdoğan gelecek yoksa.' 'Git şimdi Muharrem'e ver.' Neden? 'Erdoğan gelecek yoksa.' 'Git Kemal'e ver' Neden? 'Erdoğan gelecek yoksa.'

Yahu bir dakika, seçmeni önce ikna etmeniz lazım. Bakın bu dönem bitmiştir. 'Ama bu son seçim', 'Ama bu stratejik seçim'... Bu zırvalar da bitmiştir artık. Bir şey mi söyleyeceksiniz. Gelsin kardeşim adam. Ne yapacak. Dış politikada ne yapacak? Ekonomik krizden nasıl çıkarız? bana bunu anlatsın. Ben sandığa neden gideceğim? Ben bunu duymak istiyorum artık. Geldim 53 yaşına beni izleyen genç kardeşim; bu yaşadığımız normal bir şey değil. Biz kimseyi koltuk sahibi yapmak için burada değiliz. Kimsenin emir eri, askeri değiliz. Muhalefette böyle bir hava var. 

Erdoğan kalsın gitsin hikayesini ben oylamak istemiyorum artık. Bitti artık bu hikaye. Ne hizmet yapmış, ne hizmet yapacak? Aynı şey yerel seçimlerde de geçerli. 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 41
  • nitekim 10 ay önce Şikayet Et
    ülkemizde seçmen %98'i ideolojik oy veriyor. millet de kendi giibi nesil yetiştiriyor. arada ufak sapmalar olabiliyor.
    Cevapla
  • Recep YÜKSEL 10 ay önce Şikayet Et
    Hadi boş yapmayın tıpış tıpış uzayın.
    Cevapla
  • Karşıyaka lı 10 ay önce Şikayet Et
    Sizin gibi herkes zeki olunca böyle oluyor. Takmayın kafanızı bir dahaki sefere yine verirsiniz. Hesap uzmanı olmanıza gerek yok birtane var zaten,
    Cevapla
  • Gün Aydın 10 ay önce Şikayet Et
    Bravo uyanan bir arkadaş. etraftakiler uyanır mı acaba?
    Cevapla
  • İslam Sancağı 10 ay önce Şikayet Et
    Kemal tıpış tıpış vereceksiniz dedi, tıpış tıpış verdiniz sizde, yüzde 47 oyu uzaylılar vermedi herhalde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!