İSKİ duyuru yaptı! İstanbul'da bu mahallelerde 12 saat su kesintisi yaşanacak!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ), İstanbul'da yarın bazı mahallelere 12 saat boyunca su verilmeyeceğini duyurdu.

İSKİ duyuru yaptı! İstanbul'da bu mahallelerde 12 saat su kesintisi yaşanacak!
İSKİ duyuru yaptı! İstanbul'da bu mahallelerde 12 saat su kesintisi yaşanacak!
GİRİŞ 31.05.2023 01:13 GÜNCELLEME 31.05.2023 01:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden yapılan açıklamada, Beşiktaş-Sarıyer isale hattında yapılacak yenileme çalışmaları nedeniyle yarın su kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

İstanbul'un bazı mahallelerine yarın 12 saat su verilemeyecek

SARIYER'DEKİ 10 MAHALLEDE KESİNTİ OLACAK

Açıklamada, yarın 09.00 ila 21.00 saatleri arasında; Sarıyer ilçesindeki Tarabya, Kireçburnu, Cumhuriyet, Çayırbaşı, PTT Evleri, Büyükdere, Sarıyer Merkez, Sarıyer Yenimahalle ve Rumeli Kavağı mahallelerine su verilemeyeceği ifade edildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Reis 10 ay önce Şikayet Et
    Deniz yakın
    Cevapla
  • Sincap 10 ay önce Şikayet Et
    eeeeee herşey güzel oluyor eko ile alın size hak ettiniz akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş ama hala akıllanmadınız yine yere seçimlerinde seçersiniz
    Cevapla
  • Hakan 10 ay önce Şikayet Et
    Zamanında 3 gün kesiliyordu onları niye konuşmuyorsun
    Cevapla
  • Jkhl 10 ay önce Şikayet Et
    Absürt yorum yapan şahıslar bişey bilmeden yorum yapmayin
    Cevapla
  • Hikmet Divrik 10 ay önce Şikayet Et
    Elektrikler kesilecekti sular kesilmiş hahah
    Cevapla
  • Nefer 10 ay önce Şikayet Et
    Meteoroloji den sarı alarmlar yapılmaktadır. Belediye başkanlarının gerekli tedbirleri almak suretiyle kanalizasyon temizliklerini yapmalı kanal ve dere yataklarında ıslah çalışmaları yapmaları gerekmektedir. Yıkılabilecek köprüler gözden geçirilmelidir. Sel ve su baskınlarına karşı vatandaşı mağdur etmiyelim. Medya organları uyarılarını kararlılıkla yapmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir