Bakanlık harekete geçti! Rezalet görüntü: Küçük kızı alkol masasında oynattılar!

Kayseri'de yaşı küçük kız çocuğunun bir düğünde alkol masası üzerine çıkartılarak oynatıldığı görüntüleri sosyal medyada paylaşan kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 31.05.2023 00:39 GÜNCELLEME 31.05.2023 10:27
Bu Habere 202 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre Kayseri'de, geçtiğimiz 27 Mayıs'ta bir düğünde yaşı küçük bir kız çocuğu alkol masasında oynatıldı. Kayseri'den gelen rezalet görüntüler sonrası sosyal medyada büyük tepki çekerken bakanlık ve valilik harekete geçti.

Bakanlık harekete geçti! Rezalet görüntü: Alkol masasında küçük kız çocuğu oynattılar

SKANDAL OLAYLA İLGİLİ GÖRÜNTÜYÜ PAYLAŞAN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

O anlara ait olan ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepkiye yol açtı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, görüntüyü paylaşan kişinin B.Ç. olduğu ve gözaltına alındığı belirtildi.

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı sosyal medya hesaplarından bir kız çocuğunun masa üzerinde oynatılmasına ilişkin paylaşılan görüntülerle ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. Görüntünün 29 Mayıs Pazartesi günü bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılmasının ardından Bakanlık birimlerimiz harekete geçmiş, Kayseri İl Müdürlüğümüz aracılığıyla Emniyet ve Jandarma birimleri konudan haberdar edilmiştir. Yapılan çalışmalar sonucunda düğün sahibinin cezaevinde bulunduğu, paylaşımı yaptığı tespit edilen byburak3858 isimli tiktok kullanıcısının Burak Çakmak isimli şahıs olduğu anlaşılmıştır. Şahıs, kolluk tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmış olup hakkındaki adli ve idari tahkikat sürmektedir. Görüntülerde yer alan ve kimliği tespit edilen şahıslarla ilgili de yine kolluk kuvvetleri tarafından işlem yapılmaktadır. Çocuklarımızın ruhsal ve psikolojik gelişmelerini olumsuz etkileyeceğinden, paylaşılan görüntünün erişiminin engellenmesi için yasal başvurular yapılmış ve şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Görüntüdeki çocuğumuzun kimlik tespiti çalışmaları devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bakanlık harekete geçti! Rezalet görüntü: Alkol masasında küçük kız çocuğu oynattılar

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

görüntülerin ardından Kayseri Valiliği harekete geçti. Olayla ilgili işlem başlatılırken, yapılan açıklamada, "27.05.2023 günü yapılan sosyal medya paylaşımında yaşı küçük bir kız çocuğunun alkol alınan bir masa üzerine çıkarılıp oynatıldığı görülmüştür. Emniyet birimlerimizce derhal başlatılan tahkikat ile sorumlular tespit edilerek gerekli işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur" denildi.

Bakanlık harekete geçti! Rezalet görüntü: Alkol masasında küçük kız çocuğu oynattılar

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 202
  • serkan 10 ay önce Şikayet Et
    al sana laiklik
    Cevapla
  • 6284 kaldırılsın! 10 ay önce Şikayet Et
    Toplumdaki ahlaki bozulmaya sebep olan ,Pozitif ayrımcılık adı altında yapılan kadın politikalarından vazgeçilmeli. 11 ilimizin yaşadığı durumdan ders çıkarmadık mı? Yoksa inanmayanlardan mıyız?
    Cevapla
  • şeriatiOsmaniyye 10 ay önce Şikayet Et
    idam geri geliverse bu işler kökünden çözülür de nerdeeeeeeeeee.
    Cevapla
  • ASABİ 10 ay önce Şikayet Et
    Adamlar çağdaşlığın ve laikliğin zirvesini yaşıyorlar.
    Cevapla
  • alper 10 ay önce Şikayet Et
    Rabbim CC ıslah etsin. Yavrucağıda muhafaza eylesin korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!
Yiğidolar pes etmedi! Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı