"Bakan Nebati uçağı bekletti, yolcularla tartıştı" yalanı deşifre oldu

Muhalif medyanın "Hazine ve Maliye Bakan Nureddin Nebati uçağı bekletti, yolcularla tartıştı" diye yansıttığı olayda hiç bahsedilmeyen CHP'li Gamze İlgezdi ve yanındakilerin de olduğu ortaya çıktı.

"Bakan Nebati uçağı bekletti, yolcularla tartıştı" yalanı deşifre oldu
"Bakan Nebati uçağı bekletti, yolcularla tartıştı" yalanı deşifre oldu
GİRİŞ 31.05.2023 00:44 GÜNCELLEME 31.05.2023 00:44
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin bulunduğu, THY'nin Ankara - İstanbul uçağı hava şartları sebepli rötar yapınca, bakan Nebati'den dolayı beklediğini sanan yolcular ile bakan arasında tartışma yaşanmıştı. O anları Independent Türkçe ekibi görüntülemişti.

BAKAN NEBATİ'DEN SONRA GELEN CHP'Lİ İLGEZDİ DETAYI

Gazeteci Sinan Burhan sosyal medya hesabından olayın kameralara yansımayan kısmını anlattı.

Burhan "Bakanı Nebati uçağı bekletti diye Fox,Halk,Tele1 haber yapıyor. Oysa uçağa Nebati’den sonra gelenler var. CHP MV Gamze İlgezdi ve yanındakiler uçaktakilere gaz veriyor. Hak Hukuk Adalet sloganı atıyorlar. Bunun üzerine Nebati Erdoğan kazandı hazmedin diyor. Bir yalan daha patladı." ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 40
  • Usta 10 ay önce Şikayet Et
    Muhalefet ve bazı çıkar gurupları hükümeti yıpratmak için ekonomik düzeni bozmak, kendi işlerine gelmeyenleri top ateşine tutuyorlar.
    Cevapla
  • Kemal canan türk 10 ay önce Şikayet Et
    Mehmet Şimşek olsun
    Cevapla
  • Name 10 ay önce Şikayet Et
    ekonomi bakanı mehmet şimşek olsun
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bence de şimşek olsun. Ama yine de reis bilir. Sonuçta bize yuahlatarak göndermişti. Herhalde alkışlatarak da geri getirir. Sonuçta biz bu işleri ne biliriz küçük aklımızla, reis herşeyin iyisini bilir.
    Cevapla
  • antılaıkbükücü 10 ay önce Şikayet Et
    1 saat önce yorum yapan denyo miso sen önce aynaya bak sonra öt guguk kuşu ibb belediye başkanını nasıl madara etti pazarcı esnafı o ekremi nasıl hacamat etti sen önce kendinize bakın devekuşu miso
    Cevapla
  • çiçi 10 ay önce Şikayet Et
    ayılana gazoz bayılana limonn ama bu chp lilere ve yandaşlarına soda verin hazmedememişler daha şişkinliklerini alırrrrrrr.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti