Rögar kapağı otomobili böyle savurdu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yağış sonrasında yolun ortasında sularla beraber açılan rögar kapağının otomobili metrelerce savurduğu anlar kameraya yansıdı. Arka tekerleri 2 metre havaya kalkan otomobil, takla atmaktan son anda kurtuldu.

GİRİŞ 31.05.2023 04:26 GÜNCELLEME 31.05.2023 04:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarlarından sonra Tekirağ’ın Çorlu ilçesinde şiddetli yağış etkisinin gösterdi.

Çorlu merkez Reşadiye Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yağışın etkisiyle, yolda bulunan rögar kapağı açıldı. O sırada 59 AGS 010 plakalı otomobil, yoldaki rögar kapağına çarparak metrelerce savuruldu.

Otomobilin takla atmaktan son anda kurtulduğu o anlar çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alınırken, araçta maddi hasar meydana geldi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • sivaslı 11 ay önce Şikayet Et
    arabanın altı rögar kapağına takılıyor, ve bu nedenle arkası havaya kalkıyor
    Cevapla
  • dedem 11 ay önce Şikayet Et
    beledıye baskanı secımlerre bayagı kaptırmıstı kendını , dıger kıyı sehırlerı baskanlrı gıbı, Corlu lu bunları hak etmıyor, ınsallah geregını yapar
    Cevapla
  • 12345 11 ay önce Şikayet Et
    çevre düzeni tertipi konusunda çok geri kalmış bir ülkeyiz . ara sokaktaki yolların hali berbat istanbulda . lafa gelince büyük ülkeyiz demekle olmuyor bu işler .
    Cevapla
  • adem 11 ay önce Şikayet Et
    en büyük sorun hızlı gitmektir bir kere o suyun üzerinde araba tabak gibi kayar ikincisi yavaş makul gitseydi aracının altı haşat olmazdı
    Cevapla
  • Osman 11 ay önce Şikayet Et
    Belediyeler zamanında bakım onarım yapmazsa olacağı bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı