Al Sancak 17.bölüm fragmanı: İşlerin seyrini değiştiren itiraf! Karar vakti geldi çattı

TRT1'in geniş bir hayran kitlesine sahip projesi Al Sancak 17.bölüm fragmanında heyecanın ardı arkasının kesilmediği dakikalar yaşandı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Al Sancak yeni bölüm fragmanında duygularını itiraf eden Ali, önemli bir yol ayrımına girer.

GİRİŞ 02.06.2023 09:43 GÜNCELLEME 02.06.2023 09:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle izleyenleri etkisi altında bıraktıran Al Sancak 17.bölüm fragmanında izleyenlerin şaşkınlığına engel olamadığı gelişmeler yaşandı. Hissiyatlarını sözlü bir şekilde açığa çıkaran Ali Yüzbaşı'nın seçim yapmak durumunda kalması Al Sancak yeni bölüm fragmanına damgasını vurdu. Nadia'nın eline kendi kalbine koyan Ali Yüzbaşı'nın ''Ben seni buraya hapsettim. Asla bir yere gitmene izin vermem'' çıkışı izleyenlerin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktırdı.

TRT projesiyle Kurtlar Vadisi‘nin usta ismi anlaştı! Kapı dizisiyle ekrana kilitleyecekTRT projesiyle Kurtlar Vadisi‘nin usta ismi anlaştı! Kapı dizisiyle ekrana kilitleyecek

Günay Günaydın'ın yönettiği Al Sancak projesinin yeni bölümünde Gülseren'e dair hakikatlerin gün yüzüne çıkması ve aslında 'Elizabeth' olmadığının anlaşılmasıyla tansiyon giderek yükselir. Mehmet Bozdağ'ın yapımcısı olduğu ve Gülsim Ali ile Uğur Güneş'in başrollerini paylaştığı Bozdağ Film imzalı Al Sancak 17.bölümüyle 1 Haziran Perşembe tarihinde saat 20:00'da TRT1'de izleyici kitlesini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • MACKALI 61 10 ay önce Şikayet Et
    Hic bir diziyi asla övmedim güzel ama cirkinde demedim ama bu diziyi cok sevdim.Hatta bagzan evdeki av tüfegimi alip cati$malara bende katilmak istIyorum´iki kezde gece yarisi köyde ate$ ettigim oldu.:-)
    Cevapla
  • TIRIS 10 ay önce Şikayet Et
    Allah'tan gaza gelip evdekilere sıkmamışsın. :)
    Cevapla
  • İbrahim 10 ay önce Şikayet Et
    Puhahahaaaaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı