CHP'li Mahmut Tanal'dan provokasyonunu ortaya çıkaran vatandaşa: Ya sen bir sus!

CHP'li milletvekili Mahmut Tanal'ın, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yapmaya çalıştığı provokasyonu bir vatandaş ortaya çıkardı. O anlar kameralara yansıdı.

GİRİŞ 31.05.2023 16:59 GÜNCELLEME 31.05.2023 17:05
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Üç dönem CHP İstanbul Milletvekilliği yapan ve yeni dönemde Şanlıurfa’dan CHP Milletvekili olarak seçilen Mahmut Tanal'ın kalkıştığı provokasyonu vatandaş bozdu.

KENDİNİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ OLARAK TANITTI

Akçakale ilçesindeki noterde yaşanan yoğunluk üzerine provokasyona kalkışan Tanal, kendisini ‘CHP İstanbul Milletvekili’ olarak tanıttı.

Tanal’ın sırada bekleyenlere, yoğunluğun her gün yaşanıp yaşanmadığını sorduğu sorusuna, vatandaşlardan birinin ‘Açılıyor açılıyor 2. Noter aşağıya açılıyor’ cevabı üzerine CHP'li vekil ‘Ya sen bir sus’ sözleriyle vatandaşı susturmaya kalktı.

CHP'li Tanal'dan vatandaşa skandal cevap:  Oy verdiğiniz AK Parti...CHP'li Tanal'dan vatandaşa skandal cevap: Oy verdiğiniz AK Parti...

CHP'li Tanal'ın Suriye provokasyonu yalanlandı!CHP'li Tanal'ın Suriye provokasyonu yalanlandı!

Yaşanan durumun ardından noter görevlilerinden birisi büro bölümünden dışarıya çıkarak, Tanal'a yeni noterlerin açılacağını ifade etti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Ataman 10 ay önce Şikayet Et
    Bunların cinsiyeti bu.Hep böyleydi bu saatten sonra değişmez artar.
    Cevapla
  • pala 10 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bakın noter hayvam barınağı gibi. Bir delik var oradan vatandaşa amel muamelesi. İçeri saklanmış gibi notter katibi, noter. Böyle olurmu. Bu noter dizaynı bile insanlık dışı. Bu adamı sevmem ama neden noterdeki eksiği göstermesi zorunuza gidiyir
    Cevapla
  • master 10 ay önce Şikayet Et
    kocaman adamlar nasılda meyilliler insanları yanıltmaya .
    Cevapla
  • Adem 10 ay önce Şikayet Et
    Yenisi açılacak diyene sus yapıyor. Bi çuval inciri berbat ettin diyor hareketiyle, provakatör herif. Bunlara verilen para zehir zıkkım olsun.
    Cevapla
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Millet vekilleri halka ben vekilim bana saygı duy benden kork gibi davranış yaparsa vatandaşda bunu belgelerse milletin seçtiği biri millete üstünlük taslayamaz tam tersi hürmet etmek zorunda işine gelmeyen vekil istifa etsin yerine çok vekil bulunur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."