Bakan Yanık'tan sözleşmeli personel alımına yönelik açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2 bin 431 sözleşmeli personelin mülakatsız, sadece KPSS puan üstünlüğüne göre belirlendiğini duyurdu.

Bakan Yanık'tan sözleşmeli personel alımına yönelik açıklama
Bakan Yanık'tan sözleşmeli personel alımına yönelik açıklama
GİRİŞ 02.06.2023 02:53 GÜNCELLEME 02.06.2023 03:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Bakanlığımızda göreve başlayacak 2 bin 431 sözleşmeli çalışma arkadaşımız mülakatsız, sadece KPSS puan üstünlüğüne göre belirlendi." ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabı üzerinden "Bakanlığımızda göreve başlayacak 2 bin 431 sözleşmeli çalışma arkadaşımız mülakatsız, sadece KPSS puan üstünlüğüne göre belirlendi." ifadelerini kullandı.

"Ne dediysek o! Bakanlığımızda göreve başlayacak 2 bin 431 sözleşmeli çalışma arkadaşımız mülakatsız, sadece KPSS puan üstünlüğüne göre belirlendi. Personelimizin başvuru değerlendirme süreci tamamlandı. Adaylar yerleştirme sonuçlarına bu gece Cumhurbaşkanlığı kariyer kapısı (https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden ulaşabilirler. Hayırlı olmasını diliyorum."

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 5
  • sosyolog63 10 ay önce Şikayet Et
    KPSS ve mülakat ile işe alınmama rağmen Aile bakanlığında işçi sınıfında çalışıyorum , sosyolog ve aynı zamanda meslek elemanıyım,
    Cevapla
  • Mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    Çok şükür bu şirret kadın gidiyor. Yüzünü dahi görmeye tahammülüm yok.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    aile ve sosyal politikalar bakanlığı gibi bir bakanlığa mülakat mesleki yeterlilik sınavı olmadan personel alınması yanlış idari personelden bahsetmiyorum bizzat bakanlığın kurumlarında çalışan personelden bahsediyorum �nşallah bunun acısını sonra fena çekmeyiz
    Cevapla
  • ali yılmazel 10 ay önce Şikayet Et
    devlete, kamuya böyle mülakatsız personel alınır mı deli misiniz siz? puan da neymiş? sonra fetöcüsü metöcüsü doluşuyor devlet kadrolarına.
    Cevapla
  • Abdullah64 10 ay önce Şikayet Et
    Özlem Zengin ve Derya Yanık'ın Ak Parti'ye ne kadar çok oy kaybettirdiğini birileri Reis'e söylesin Allah aşkına. Yeter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu