Ben Bu Cihana Sığmazam noktalanıyor mu? Oktay Kaynarca'nın projesi hakkında karar çıktı

Yeni sezon onayı alıp almadığı akılları kurcalayan yapımlardan bir tanesi de Oktay Kaynarca'nın rol aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam oldu. Aksiyonun dur durak bilmediği Ben Bu Cihana Sığmazam projesinin final mi yoksa sezon finali mi yapacağı konusu netlik kazandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam noktalanıyor mu? Oktay Kaynarca'nın projesi hakkında karar çıktı
Ben Bu Cihana Sığmazam noktalanıyor mu? Oktay Kaynarca'nın projesi hakkında karar çıktı
GİRİŞ 08.06.2023 17:27 GÜNCELLEME 08.06.2023 17:28
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Heyecanın ve gerilimin bir an dahi eksik olmadığı Ben Bu Cihana Sığmazam projesinin akıbeti izleyenlerin kafasında soru işareti bıraktırmıştı. Zorlu ve yorucu geçen bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın önümüzdeki sezonda olup olmayacağı yakın mercek altına alınmıştı. Oktay Kayncarca'nın gerek yapımcısı olduğu gerekse başrolünde yer aldığı, 20 Eylül tarihinden bu yana ATV ekranında varlık gösteren Güzel Adamlar Medya imzalı Ben Bu Cihana Sığmazam'la ilgili flaş karar alındı.

Teşkilat dizisi hakkında yeni karar alındı! Yayın tarihi için TRT1'den flaş değişiklikTeşkilat dizisi hakkında yeni karar alındı! Yayın tarihi için TRT1'den flaş değişiklik

Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği, Alphan Dikmen ile Başak Angigün'ün yazdığı Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 13 Haziran Salı günü sezon finali yapacağının bilgine ulaşıldı. Onur Tan ile Oktay Kaynarca'nın proje tasarımını üstlendiği ve şimdiye kadar 33 bölüm yayınlanan dizi unutulmayacak bir bölümle kapanışı yapacak. Yaz boyunca ekranlara ara verecek olan Ben Bu Cihana Sığmazam 2.sezonda da macerasına kaldığı yerden devam edecek ve sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle geri dönecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 23
  • gazi aktas 7 ay önce Şikayet Et
    surekli kendini tekrarlayan bolumler. dizide odak noktasi tek kisi. diger karakterler pasif ve firsat verilmemis gibi. butun karaterler bir kisi icin var.
    Cevapla
  • Kurtlar dönecek 10 ay önce Şikayet Et
    Oktay Kaynarca güzel filim oynar ama iki kadın ile olması kötü filmi bozuyor keşke Polat ve Memati Abdülhey le beraber yine gozel bir proje ve mafya dizisi oynasaydi
    Cevapla
  • Çatlı 10 ay önce Şikayet Et
    Bende izlemek isterdim ama oyuncular roller hiç olmadı. Tüm gezinin başrollerini toplamışlar. Ne kurtlar nede Eşkiya bu bambaşka sanki Birezilya dizisi.
    Cevapla
  • servet 10 ay önce Şikayet Et
    Ben ilk 4 bölümünü izledim sonra bir daha bakmadım. Adamın işi gücü 2 kadınla evlilik. Oyuncuların çoğu yeterince rol yapamıyor yapmacık mimikler ve roller. Biran önce bitsin bence.
    Cevapla
  • Berat 10 ay önce Şikayet Et
    İnşallah final olur amin
    Cevapla
  • doğrucu davut 10 ay önce Şikayet Et
    Ben ilk bölümünü izledim bir daha da izlemedim.
    Cevapla
  • Kurdi 10 ay önce Şikayet Et
    Sakın izlemeyin tavsiyede etmem bu tür dizilerin hiç birini.ıkınmanın neyi izlenir yav.bi kaç kez denk gelip baktım insanın ruhu daralıyor ıkınmak da ıkınmak bu ne yav
    Cevapla
  • Turk 10 ay önce Şikayet Et
    Siz kurtlar vadisini de izlememişsinizdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı