Bakan Soylu duyurdu: 3 PKK'lı terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi!

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Diyarbakır Lice kırsalında 3 PKK'lı terörist, 1 M-16, 2 Kaleşnikov silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi." dedi.

GİRİŞ 03.06.2023 08:52 GÜNCELLEME 07.06.2023 09:32
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde, Lice Gönen mahallesi kırsalında J-SİHA,ANKA-S ve Atak Taarruz Helikopterlerinin desteğinde 03 Haziran 2023 tarihinde icra edilen, ‘Eren Huzur İlkbahar Yaz-1 Şehit J.Yzb.Fuat OĞUZCAN’ operasyonu kapsamında; JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularının katıldığı istihbarata dayalı nokta operasyonunda, 3 terörist silahları [(1) adet M-16 P.Tf., (2) Kalaşnikof P.Tf.)] ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir." açıklamasında bulundu.

Bakan Soylu, "Terörle Mücadele Operasyonlarına bölge halkımızın da desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde devam edilmektedir." dedi. 

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 55
  • suvaslu 10 ay önce Şikayet Et
    ne güzel bir haber.inşAllah darısı.kandildeki başlarına olsun inşAllah.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    ALLAH CC ülkemizi koruyan ve muhafaza eden tüm insanları korusun. Hainlere akıllanmayı tercih etmeyi nasip eylesin. İnsan akıllı olsa pkk topluluğu ile insani olmayan yaşam koşullarında bulunurmu. Hangi etnik kökenden olursa olsun
    Cevapla
  • ADEM AKYOL 10 ay önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık . Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 10 ay önce Şikayet Et
    CHP , İYİ parti ve YSP önünde taziye çadırıaçılsın
    Cevapla
  • TÜRKEY ÖZDEMİR 10 ay önce Şikayet Et
    Adam kaldığı yerden devam ediyor dediği gibi. Buradan da anladık ki karayılan ve it sürüsünün başındaki diğer köpekler boş yere tüm güçleriyle kılıçtaroğlunu desteklememişler. Başlarına gelecekleri biliyorlardı. Ama buradan şunu söyleyeyim: Önümüzdeki bu 5 yıl içerisinde tepedekilerden birkaçının leşini MİT imiz yere serecek, tabiiki sihalarımızla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor