CHP'li Yasemin Fazlaca'dan AK Parti'ye oy veren kiracısına zulüm!

CHP'li Yasemin Fazlaca, iddiaya göre AK Parti'ye oy veren kiracılarını tahliye etmek istedi. Siyasi görüşlerinden dolayı mağduriyet yaşadıklarını belirten kiracılar ise Fazlaca'dan şikayetçi oldu.

GİRİŞ 03.06.2023 10:15 GÜNCELLEME 03.06.2023 11:34
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

28 Mayıs'ta gerçekleştirilen ikinci tur seçiminde de hezimete uğrayan Cumhuriyet Halk Partisi acısını depremzedelerden ve masum insanlardan çıkardı. CHP,  bu kez de başka bir skandala imza attı.

Önce Tekirdağ sonra İzmir'de de yaşanan utanç verici bir karara imza atılması CHP'nin gerçek yüzünü bir kez daha açık etti.

CHP'li milletvekili adayı kiracılarını AK Parti'ye oy verdiği için evden çıkarmak istedi.

CHP'den Yalova milletvekili adayı gösterilen Yasemin Fazlaca'nın ofisinde kiracı olan Gülfem Özkan'ın AK Parti'ye oy verdiği için iş hanından çıkarılmak istendiğini iddia etti.

CHP'den Yalova milletvekili adayı gösterilen Yasemin Fazlaca

Kiracı Gülfem Özkan konuya ilişkin, "Seçim zamanı gelene kadar benden oy istedi. Ben AK Partili olduğumu kendisine ilettim. Ben kesinlikle AK Partiliyim oyum Erdoğan'a dedim. Seçim zamanına kadar bir sorun yoktu. Lakin seçimde sandığa gömülünce duvarları benim üzerime yıkmaya başladı. Kontratım olmasına rağmen evden atacağını söyledi." dedi.

Özkan, "Seçim günü oy kullanmaya okula gidiyorum. Okulda önümü keserek nereye gidiyorsun dedi. Oy kullanmaya gidiyorum dedim bana oy vereceksin dedi." şeklinde konuştu.

Binasında AK Partilileri tespit eden Fazlaca ilk önce fahiş fiyatla zamlar uyguladı. Ardından tahliye kararları çıkarttı.

Bir diğer kiracı Arzu Pak ise, "AK Parti'ye üye olan ya da oy veren arkadaşlarımıza karşı çok daha fazla çirkin olaylar var. Direkt çıkın ve terk edin gibi." dedi.

Fazlaca iddiaya göre sadece kiracılarına tahliye kararı çıkartmadı, üzerine tehdit etti.

Kiracı Gülfem Özkan, "Evimizde Erdoğan'ın resmi asılıydı. Beni arayıp telefonda taciz etti. Sen Erdoğan'ın resmini benim gözümün içine soka soka oraya asamazsın indireceksin oradan dedi." şeklinde ifade etti.

Siyasi görüşlerinden dolayı mağdur edildiklerini öne süren Gülfem Özkan hakkını mahkemede arayacağını söyledi.

KAYNAK: A HABER
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 67
  • İstanbullu.. 11 ay önce Şikayet Et
    O evde oturuyorsan kime ve neye para ödediğini bil. Zaten ev sahibi bugün hayır duvası edilen bir makam ya da sıfat değil ki bu karakterlerin zaten hayırla duayla hiçbir zaman işleri olmaz.
    Cevapla
  • Ömer 11 ay önce Şikayet Et
    klasik chp zihniyeti. bu kafa türk milletini idare edemez
    Cevapla
  • adda 11 ay önce Şikayet Et
    Tarih kitaplarına ve okul ders kitaplarına konu olabilecek işte sana faşist chp zihniyeti
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    ellerinde hiç bir güç olmadan kesiyorlar biçiyorlar
    Cevapla
  • Fatih Kara 11 ay önce Şikayet Et
    Olay net değil kim fazlaca ileri gitmiş bunu ancak mahkeme çözer. Çok ağır bir itham bir siyasi için. Her kim olursa olsun siyasi tercihler kişisel ilişkilerin temeline indirgenirse o zaman hayat yaşanmaz hale gelir. Bu ayrışma olur kutuplaşmayı doğurur.
    Cevapla
  • Mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    başka nikler altında CHP lileri savununca farklı kişi mi sanılacaksın sandın kafa bu kadar basıyor işiniz gücünüz algı. CHP belediyeleri depremzedeleri doları atmadı mı, oy verenlere küfür etmediler mi neyin kafasındasın be adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!
İsrail Gazze'de Kemal Advan Hastanesi çevresini vurdu, çok sayıda ölü ve yaralı var