Sinan Oğan'dan kabine açıklaması

Sinan Oğan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabine sonrasında “Yeni kabinenin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Sinan Oğan'dan kabine açıklaması
Sinan Oğan'dan kabine açıklaması
GİRİŞ 03.06.2023 23:33 GÜNCELLEME 03.06.2023 23:33
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Sinan Oğan yaptığı sosyal medya paylaşımında açıklanan yeni kabinenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Yeni kabinenin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlk gün de söylediğimiz gibi Cumhurbaşkanı ile bizim herhangi bir makam pazarlığımız olmamış, ilkeler bazında bir bir anlaşmamız söz konusu olmuştur. O sebeple ilk günden beri ismimiz üzerinde yürütülen 'pazarlık' gibi spekülasyonların ne kadar yersiz ve iftira amaçlı olduğu bir kez daha görülmüştür. Başta ekonomi ve sığınmacılar olmak üzere önümüzdeki süreçte ilkelerimizin hayata geçirilişine hep beraber şahit olacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Vatandaşlar 10 ay önce Şikayet Et
    Eskıden suçlular mıletın ıçıne çikamaźdi şımdı gurur duyuyorlar
    Cevapla
  • hıghlander 10 ay önce Şikayet Et
    Cumhurreis'in,''Türk Devletleri İstişare, Kalkınma ve Savunma Bakanlığı'' makamını hemen ihdas edip,Sayın Oğan'ı bu bakanlığın başına getirmeli. Dış İşleri bakanlığı ve Savunma Bakanlığı ile de eş güdümlü yetki ve harekete sahip olması güzel olur.Bazı işlerimiz hızlanır.
    Cevapla
  • mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    ya diyor ki sinan ogana bakanlikverilmeliydi yahu sinan ogan gbi bi insan neden bakanlik alssi gelecegi Türkiye sinde turan ,islam ve milliyetcilik yolunu insaa edecek birisi hersey yavas yavas birden sahne almasi dogru degil
    Cevapla
  • cemal a. 10 ay önce Şikayet Et
    Muhsin Başkan'ın 1996 yılındaki duruşunu hatırladık. Tarih bunları asla unutmaz. Var olun.
    Cevapla
  • emekli 10 ay önce Şikayet Et
    Vatandaş yanında duranın sıcaklığını hisseder. Sinan beye yürekten teşekkürler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız