Sahil Güvenlik'ten yeni göçmen açıklaması

Çanakkale açıklarında yasa dışı göçmen kaçaklığına karşı mücadele eden Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, 2023 yılının ilk 5 ayında 953 kaçak göçmen yakaladı. 7 göçmen kaçakçısı şüphelisi ise gözaltına alındı.

GİRİŞ 04.06.2023 09:25 GÜNCELLEME 04.06.2023 11:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri, yasa dışı geçişlere karşı mücadeleye devam eden devam ediyor.

Çanakkale’nin Ayvacık, Ezine, Eceabat ve Bozcaada ilçesi açıklarında 2023 yılında yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek isteyen tekne, lastik bot ve can salı içindeki toplam 953 kaçak göçmen Türk Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

7 göçmen kaçakçısı şüphelisi ise gözaltına alındı.

Yakalanan kaçak göçmenler Küçükkuyu beldesindeki Sahil Güvenlik Karakolu'na getiriliyor. Burada yapılan sağlık kontrolleri ve işlemlerin ardından kaçak göçmenler Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim ediliyor.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Bu göçmenler bu ülkeden nezaman gidecek .Doğum oranları patladı yakında biz azınlık durumuna düşecez.Demedi Demeyin bunlar çoğalırsa bizi bu ülkeden atarlar.toplu taşıma araclarına binemez olduk taciz diz boyu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler