Son Dakika: Bakan Fatih Kacır, görevi Mustafa Varank'tan devraldı!

Son dakika haberi... Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, görevi Mustafa Varank'tan devraldı.

GİRİŞ 04.06.2023 11:14 GÜNCELLEME 04.06.2023 11:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına getirilen Mehmet Fatih Kacır, düzenlenen törenle görevi AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'tan devraldı. 

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, "Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılı'nın kabinesini dün kamuoyuyla paylaştı. Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinde bizlere görev vermiş olması ve 5 yıl boyunca bu görevi sürdürmemize, ona yol arkadaşlığa yapmamıza vesile olduğu için müteşekkiriz. Beraberce Türkiye'ye hizmet etmeye çalıştık. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevini 5 yıl boyunca layıkıyla yapmaya çalıştık. Bu görevler geçici. Bu bir takım çalışması. Bu yolda bize destek olan bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah Fatih bey aynı şuur, aynı sorumlulukla görevi yerine getirmeye devam edecek. Buradaki tecrübesini başka bir görevli, bakanlık koltuğuyla devam ettirecek. Ben işi layıkıyla yapacağına inanıyorum. Aziz Türk milletinden haklarını helal etmelerini istiyoruz. Eksiğimiz olur ama asla kötü niyetle hareket etmedik." açıklamasında bulundu.

BAKAN KACIR: ÇITA ÇOK YÜKSEK, FARKINDAYIZ

Varank'ın ardından sözü alan Bakan Kacır'ın konuşmasından satır başları ise şöyle:

"Sayın Cumhurbaşkanlarıma şükranlarımı arz etmek istiyorum. Çok değerli bakanımıza ortaya koyduğu liderlik ve bizlere yaptığı ağabeylik için ayrıca şükranlarımı sunmak istiyorum.

Yöneticilik çok kişiye nasip olur ama bunların bazılarına büyük işler yapmak nasip olur. Sayın bakanım siz geçtiğimiz 5 yıl boyunca ortaya koyduğunuz emekle bütün bunları Allah'ın izniyle elde ettiniz, milletimizin sevgisini kazandınız. Bizlere de örnek bir bakanlık dönemi geçirdiniz. Sizinle yol arkadaşı olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.

Togg 60 yıllık bir rüya, sizlerin öncülüğünde gerçekleşti. Uzaya İMECE'yi yine bu dönemde gönderdik. KOSGEB'in en kapsamlı programlarını bu dönemde başlattık. Dünyanın en büyük teknoloji festivallerini, TEKNOFEST'leri bu dönemde gerçekleştirdik. Bunları şunun için saydım sayın bakanım, çıta çok yüksek, bunun farkındayız, bilincindeyiz. Biz yine beraber olacağız, bunun ümidindeyim. Allah bizleri aziz milletimize mahcup etmesin."

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    varank bakan olarak kalmalıydı tam bir halk adamı enerjik ve heycanlıydı. umarım yeni bakanımızda aynı politikayı yürütür
    Cevapla
  • Ayan 10 ay önce Şikayet Et
    Kıymetli Bakanım bu bir bayrak yarışı,Bayrağı en üst sancağa ulaştırmış oldunuz,Emeğiniz çok büyük,Enerjiniz takdire şayandı,Meselemiz ortak. sizleri sahada görmeyi arzu ederiz
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Sqyin varank basariliydi. Sempatik bilgili halkla icice olan vatanseverdi. Allah tazi olsun
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Üstün çabanız ve başarılarınız için çok teşekkürler Sayın Mustafa Varank..
    Cevapla
  • suvaslu 10 ay önce Şikayet Et
    Mustafa varank çalışan ve çabalayan bir garetli kişi idi?inşAllah bu da aynı gayreti gösterir.inşAllah
    Cevapla
  • zor 10 ay önce Şikayet Et
    gelen gideni aratacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı