Pakistan Başbakanı Şerif'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "stratejik" davet

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Pakistan'ın başkenti İslamabad'da düzenlenmesi planlanan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyinin 7. Toplantısı'na davet etti. Şerif ayrıca Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

GİRİŞ 04.06.2023 18:33 GÜNCELLEME 05.06.2023 10:35
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Göreve Başlama Töreni"ne katılan Şerif, Pakistan hükümeti ve halkı adına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla en içten tebriklerini iletti ve başarılarının devamını diledi.

ERDOĞAN'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Şerif, Erdoğan'ın vizyoner liderliğini takdir ederek, Türkiye'nin son 20 yılda, her alanda attığı adımların en dikkat çekici başarı örneği olduğunu belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına değinen Şerif, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilerleme ve refah yolunda önderlik etmeye devam etmesinin tam yerinde bir durum olduğunu aktardı.

Şerif, bölgesel barışı teşvik etme çabaları, diplomasi ve diyaloğa olan bağlılığı için Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Pakistan'ın Türkiye ile kardeşlik bağlarını daha da güçlendirme ve çeşitli stratejik ortaklıkları geliştirme taahhüdünü yineleyen Şerif, Erdoğan'ı İslamabad'da düzenlenmesi planlanan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyinin 7. Toplantısı'na davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Göreve Başlama Töreni'nde Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile böyle selamlaştı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • seyit 10 ay önce Şikayet Et
    Rabbim ,y, ve kötü zamanda kardfeişliğimizi pekiştrisin inişallah.
    Cevapla
  • cem 10 ay önce Şikayet Et
    imran hana selam olsun
    Cevapla
  • heval 10 ay önce Şikayet Et
    Pakistan Türkiyeyi sancaktarlığından kendinden öte görür islam
    Cevapla
  • mab 10 ay önce Şikayet Et
    Ata dosttur Pakistan selam olsun hakkını helal et bize.
    Cevapla
  • Ahmed 10 ay önce Şikayet Et
    Evet Pakistan’ı kardeş ülke Türk birliğine üye olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor