BUDO’dan yeni zam! Bursa-İstanbul arası deniz otobüsü bilet fiyatı açıklandı

Bursa (Mudanya)-İstanbul arasında ulaşım hizmeti veren Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bilet fiyatına zam geldi. Geçen yıl 4 kez fiyat değişikliğine giden BUDO, 2023 yılının ilk zammını gerçekleştirdi.

BUDO’dan yeni zam! Bursa-İstanbul arası deniz otobüsü bilet fiyatı açıklandı
BUDO’dan yeni zam! Bursa-İstanbul arası deniz otobüsü bilet fiyatı açıklandı
GİRİŞ 05.06.2023 21:11 GÜNCELLEME 05.06.2023 21:11
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Bursa (Mudanya)-İstanbul arasında ulaşım hizmeti veren Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bilet fiyatına zam yaptığı öğrenildi. 

2020 yılından, Mart 2022’ye kadar tek fiyat uygulaması ile 39 TL'ye yolcu taşıyan BUDO, bilet fiyatını Mart 2022'de önce 49 lira, Nisan 2022'de 69 lira, Temmuz 2022'de de 89 liraya yükseltmişti.

Yeni bilet fiyatının 155 TL olduğu ve zamlı fiyatların yürürlüğe girdiği öğrenildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Yeter 3 ay önce Şikayet Et
    Yine mi zamlandı
    Cevapla
  • Nokta 10 ay önce Şikayet Et
    Kimseyi mutlu edemezsin her şeye her zaman bir bahaneleri mutlaka vardır. Bakış açısının değişmesi için ekonominin takip edilebilmesi biraz da avrupa gözlemlense sonra fikir ve düşünceler değişir yada değişmez ; okuyun hayat sosyal medyadan ibaret değil dünya ekonomisini takip edin.
    Cevapla
  • Muzaffer 10 ay önce Şikayet Et
    Ido zam yapınca sesiniz cikmiyor İdo ile buda fiyatlarını karşılaştırın bir zahmet
    Cevapla
  • Sinan 10 ay önce Şikayet Et
    Eee ne olacak para kazanmasın mı..? Kurtarmıyor haşırt zam yapmış, belki biraz fazla olmuş olabilir. Ne var bunda, sonuçta milletin malı..!
    Cevapla
  • Orhan Bursasporlu 10 ay önce Şikayet Et
    Devamlı budo yolcusuydum bundan sonra otobüslere marş marş zaten mudanyaya Bursadan gidiş geliş enaz elli TL.de araba indi bindi masrafı oluyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kontrolsüz şekilde emniyet şeridine giren motosikletli kazaya neden oldu!
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi