Erdoğan'a çıkmayan tek oy köyü karıştırdı

İkinci turda Afyon'un 121 seçmenli bir köyünde Erdoğan'a 119, Kılıçdaroğlu'na 1 oy çıktı. Kılıçdaroğlu'na çıkan 1 oy köyde merak konusu olurken, köy sakinleri yaptığı araştırmada, yaşlı bir yurttaşın yanlışlıkla oy verdiği sonucuna ulaştı.

GİRİŞ 06.06.2023 06:16 GÜNCELLEME 06.06.2023 10:59
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Kulak Köyü'nde cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanılan 121 oyun 119'u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 1 oy da Kemal Kılıçdaroğlu'na çıkarken 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçimlerin ardından Kılıçdaroğlu'na kimi oy verdiğini merak eden ve kimin oy verdiğini arayan köylüler sonunda oyun yanlış kullandığı konusunda hemfikir oldu.

Köy sakinleri oy vereni çok merak ettiklerini kaydederek, yaptıkları araştırmalarda ise oyun yaşlı bir yurttaş tarafından yanlışlıkla kullanıldığı sonucuna vardı.

Kulak Köyü Muhtarı Kadir Aydoğan

"ERDOĞAN'DAN MEMNUNUZ"

Kulak Köyü Muhtarı Kadir Aydoğan ise, yönetimden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok memnun olduklarını ifade ederek, "Bu yüzden de vatandaşlarımız gereğini yapıp desteklerini fazlası ile gösterdiler" dedi.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 53
  • Sivaslı Öğretmen 9 ay önce Şikayet Et
    yahu emmi, yanlışlıkla da olsa bay bay kemale oy verilir mi...madem yanlış bastın oyu iptal etseydin bari...
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Yanlışın farkına varsaydı oy pusulasını zarfa değil başka yere atardı.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bence harika ozetlemis
    Cevapla
  • tepki 9 ay önce Şikayet Et
    beysehir bazi køylerinde pkk bile oy cikti ustelik orda halk nerde ie hepsi suleymanci idi diger tarafi halka zorla yemin ettirme olsa cok insan dinlememis erdogana oy vermis de pkk oy cikmasi ne onu anlamadim
    Cevapla
  • Soner 9 ay önce Şikayet Et
    O köy bizim köyümüzdür
    Cevapla
  • xyz 9 ay önce Şikayet Et
    Çok iyiymiş yaa :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!