Arabadan börek aşırmaya çalışan tilki, kameraya yakalandı

Antalya'da piknik yapan gençlerin aracına tilki girdi. Böreği almak için uğraşan tilkinin bu girişimi başarısız oldu. Bunu gören gençler, hayvanı kendi elleriyle besledi. Bu anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 07.06.2023 07:20 GÜNCELLEME 07.06.2023 07:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Manavgat İlçedeki Seleukeia Antik Kenti bölgesindeki ormanlık alanda piknik yapan arkadaş grubu, bir sürprizle karşılaştı.

Alperen Uslu adlı genç, araçtan malzemeleri indirdikten sonra tekrar gittiğinde bir tilkiyle karşılaştı. Hemen cep telefonuna sarıla Uslu, bu anları kayda aldı. Aracın içine giren tilki, börek kabını almaya çalıştı. Sadece sade kabın kapağını alabildi.

KAPAĞI BIRAKTI, BÖREĞİ KAPTI

Uslu ise arkasından "Kapağı bırak, börek vereyim" diye bağırdı. Bir süre sonra tekrar gelen tilki, gençlerin verdiği böreği yedi. Yaşadığı olayı "ilginç" olarak yorumlayan Alperen Uslu "Tilkiye ellerimle börek vermek inanılmazdı" dedi. 

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 3
  • Laheyli gurbetci 10 ay önce Şikayet Et
    Hayvan kac gundur ac kalmis belliki. Yoksa yaklasmaz. Maalesef orman yanginlari ve insan etkisi ile onlarin yiyecek kaynaklari yok edildi. Tek caresi insanlarin onlari beslemesi artik, insafli olanlar boyle besliyor.
    Cevapla
  • Derler 10 ay önce Şikayet Et
    Elle birebir beslemek çok yanlış doğanın işleyişine aykırı ileri zamanlarda kötü etkisi olur, yiyecekleri hayvanların güzergahına bırakıp gitmek en doğrusudur.
    Cevapla
  • osman 10 ay önce Şikayet Et
    Hayvan zayıf cılız. Belli ki aşırı aç ve içgüdülerinin dışında hareket ediyor. Yazık...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!