Süleyman Soylu'dan Halk TV'ye suç duyurusu

Son dakika haberine göre AK Parti İstanbul milletvekili Süleyman Soylu "Bugün ortaya atılan yalan ve iftira içerikli haber nedeniyle Halk TV ve muhabiri hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır." dedi.

Süleyman Soylu'dan Halk TV'ye suç duyurusu
Süleyman Soylu'dan Halk TV'ye suç duyurusu
GİRİŞ 07.06.2023 09:12 GÜNCELLEME 07.06.2023 09:19
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Halk TV'de Seyhan Avşar imzalı "Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya için dosya hazırlattı mı?" başlıklı haberde Süleyman Soylu'nun Ali Yerlikaya’nın, İçişleri Bakanı olmaması için bir ‘FETÖ dosyası hazırladığı iddia edildi.

SOYLU: İFTİRA VE YALAN İÇERİKLİ HABER

 

Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Bakanlık dönemimizde aleyhimizde iftira ve yalan içeriklerle yüzlerce kez kurgu haberler gerçekleştiren Halk TV yayın organının malum muhabiri, bugün de benzer şekilde bir iftira ve yalan haberin altına imza atmıştır.

Her programlarında şahsıma ve uyguladığımız politikalara hasımlık yapan bu yayın kuruluşu belli ki iftira ve yalan kampanyasını sürdürmeye devam edecektir. 

Bugün ortaya atılan yalan ve iftira içerikli haber nedeniyle Halk TV ve muhabiri hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Metin Güner 10 ay önce Şikayet Et
    Çaycı İktidara gelirsek Hepsini Kapatacağız, Hesap Soracağız diyordu... Neden Bu Sözlerin Hesabı Sorulmuyor.. O Kadar Şımardılar ki Hala hakarete devam ediyorlar... Ve Devamlı ,''' Arsız Hırsız, Ev sahibini Bastırırmış ''' Misali Hakarete devam ediyorlar...Bu kadar yüzsüz Satılık Kalenler...
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    acele etmesinler. kapatmaya ,ceza yazmaya ülke parçalanırsa yaparlar,
    Cevapla
  • ülkücü 10 ay önce Şikayet Et
    Halk tv, tele1, sözcü=pkk= fetö= abd ivedi kapatılmalı
    Cevapla
  • Bülent DUMAN 10 ay önce Şikayet Et
    inşallah kapatılır.
    Cevapla
  • ne zaman..... 10 ay önce Şikayet Et
    abd başta butun batıda bu tarz hainlik kalleşlik yapan sözde basın müsfetteleri sadece kapatılmaz tarih sayfalarından tamamen silinir ne zaman bu sözcusu cumhuriyeti tele1 halk tv si .... ebediyyen bizdede kapatılacak artık hainlikleri kalleşlikleri açık beyan ortada olan bu basın kapatılsın AYM bu hdp ve yeşil solda ne zaman kapatacak yılan hikayesine döndü davanın sözü bile geçmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!