Salça kaynatılan kazana düşen Öykü'nün hayati tehlikesi sürüyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde salça kaynatılan kazana düşen 2 yaşındaki Öykü Merve'nin ambulans uçakla sevk edildiği İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürerken, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Salça kaynatılan kazana düşen Öykü'nün hayati tehlikesi sürüyor
Salça kaynatılan kazana düşen Öykü'nün hayati tehlikesi sürüyor
GİRİŞ 07.06.2023 23:07 GÜNCELLEME 07.06.2023 23:07
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, önceki gün saat 16.00 sıralarında Fethiye Çamköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kış için salça kaynatılan kazanın çevresinde oynayan Öykü Merve, dengesini kaybederek kazana düştü. Acı içinde feryat eden çocuk, ailesi tarafından kazandan çıkartılırken, 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapıldıktan sonra Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Öykü Merve'nin vücudunda 2'nci ve 3'üncü derecede yanıklar meydana geldi.

Hayati tehlikesi bulunan Öykü, yapılan görüşmenin ardından ambulans uçakla İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Servisi'ne sevk edildi. Öykü Merve burada tedaviye alınırken, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, minik Öykü Merve'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi. Prof. Dr. Sağlam, "Çocuğumuz bize Fethiye'den entübe şekilde geldi. Vücudunun büyük bölümü yanık. Hemen pansumanları yapıldı. Yoğun bakıma alındı. Bugün de 2 kez pansumanları yapıldı. Ağır yanıklar olduğu için kendisinin hayati tehlikesi sürüyor" dedi.

Öte yandan Öykü Merve için sosyal medyadan kan ihtiyacı olduğu belirtilmesi üzerine birçok kişinin Kızılay'a giderek kan bağışında bulunduğu bildirildi. 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • birisi 10 ay önce Şikayet Et
    Ya ŞAFİ, Ya ALLAH...
    Cevapla
  • Alper 10 ay önce Şikayet Et
    Allah şifa versin yavrucaga çok üzüldüm inşallah iyileşir be kuzucuk
    Cevapla
  • Misafir46 10 ay önce Şikayet Et
    Marketde salca yokmu, tas devir isleri ile ugrasirken kücücük melek gibi cocuga bakamadinizmi, salcaniz batsin sizin. icim yandi ve sizliyor. Allah yardimcisi olsun. Insallah atlatir ve hic yarasi yanigi kalmaz.
    Cevapla
  • ökkeş 10 ay önce Şikayet Et
    büyük konuşma allah senide böyle zor imtihana sokar neye uğradığını şaşarsın. kim ister yavrusunun ateşe düşmesini saçma sapan konuşuyorsun.
    Cevapla
  • Beytullah çelenk 10 ay önce Şikayet Et
    Ağır imtihan vesselam. Rabbim bu güzelliğe merhameti ile muamele eylesin ve acil şifalar versin inşaallah. Gerçekten insan gözlerini kapatıp kendi evladını yerine koymak bile istemiyor. Allah ölümü bile güzelleştiriyor insana ibret alalım diye. Yani ölmek mi yoksa kaynar kazanamı düşmek........ Selam ve dua ile. Rabbim ailesine sabırlar versin
    Cevapla
  • Gasap haydo 10 ay önce Şikayet Et
    Allah Allah bee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı