Atama kararları Resmi Gazete'de! Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığı'na yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun aynı görevine yeniden atandı.

GİRİŞ 09.06.2023 02:07 GÜNCELLEME 09.06.2023 10:22
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

FAHRETTİN ALTUN YENİDEN AYNI GÖREVE ATANDI

Karara göre, İdari İşler Başkanı Dr. Metin Kıratlı, İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Doç. Dr. Hasan Doğan, Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Dr. Uğur Ünal, Milli Saraylar İdaresi Başkanı Dr. Yasin Yıldız ve Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu yeniden aynı göreve atandı.

Karara göre, Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürü Hakkı Susmaz, Personel ve Prensipler Genel Müdürü Bilal Şentürk, Güvenlik İşleri Genel Müdürü Yusuf Karaloğlu, Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürü Mehmet Tuncer, Koruma Hizmetleri Genel Müdürü Ramazan Bal yeniden aynı göreve atandı.

ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİNDEN TEBRİK

Anadolu Yayıncılar Derneği, İletişim Başkanı Altun'u tebrik etti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Milli ve yerli medyanın kuruluşunun öncüsü dezenformasyonla mücadelenin mimari Anadolu medyasının dostu Fahrettin Altun’un yeniden İletişim Başkanlığına atanması Türkiye için büyük bir kazanımdır. Yabancı medya mensuplarının ve onların içerdeki uzantıları Sayın Fahrettin Altun’u yıpratmaya çalışması başarılı olamamıştır. 28 Mayıs seçimlerinde ortaya koyduğu mücadele ile sayın cumhurbaşkanımızın zaferine  büyük katkı vermiştir bu bağlamda Sayın Altun’un atanması fevkalade önemlidir. Anadolu Yayıncılar Derneği olarak kendisini tebrik ediyoruz. Yine yardımcıları Çağatay Özdemir beyi ve  Evren Başer beyi tebrik ediyoruz başarılar diliyoruz."

ÜST DÜZEY ATAMALAR YAPILDI

Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları Kadir Dinç, Selim Argun ve Burhan İşliyen; Devlet Denetleme Kurulu Üyeleri Mehmet Emin Baysa, Abdulkadir Polat, Ferhat Karaş, Sami Kalaycı, İsmail Kurul, Salih Tanrıkulu, Abdurrahman Özçelik ve Talip Uzun; Strateji ve Bütçe Başkan Yardımcıları İsa Atçeken, Kutluhan Taşkın, Abdullah Rıdvan Ağaoğlu; Devlet Arşivleri Başkan Yardımcıları Nurullah İşler, Muhammet Ahmet Tokdemir, Sebahattin Bayram; İletişim Başkan Yardımcıları Çağatay Özdemir ve Evren Başar; Milli Saraylar İdaresi Başkan Yardımcıları Hüseyin Yazıcı, Adnan Gayhan ve Ahmet Çapoğlu da yeniden aynı göreve atandı.

Diyanet İşleri Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıklarına da Prof. Dr. Huriye Martı ve Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı yeniden görevlendirildi.

 

 

KAYNAK: AA, HABER7
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • millet sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence türkiyede çok gereksiz ve israf olan yüksek yüksek maaşlarlar makamlar ve bürokrat kadroları var hemde pek çok.
    Cevapla
  • asilkral 1 yıl önce Şikayet Et
    makam araçları kaldırılsın herkes kendi aracı ile gitsin
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece lüks araç olsa iyi. Tüm giyim-kuşam (buna terlik bile dahil), dış fırcası, hamam tasına kadar tüm özel ihtiyaçlarınn kurum bütçesinden karşılanması, bu harcama kalemlerini artırabilme başarısına göre harcama yetkililerinin görevde yükselmesi, denetimin sıfırlanması ise cabası.
    Cevapla
  • güneş 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadı ordan bilip bilmeden konuşma.
    Cevapla
  • Yok artık: 1 yıl önce Şikayet Et
    MGK'da iletişim başkanının ne işi var?
    Cevapla
  • Saltuklu 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yonetiliyor efendi .konu hakkinda araştirip yazın.
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım, kit taşeronlarına kadroyu açıklamanızı bekliyoruz. Seçimden hemen sonra demişti vedat bilgin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TRT spikerinden İsrail protestosu!
Erdoğan: ABD'nin Kongresi'nde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi