Tebessüm Derneği 7 ülkede ihtiyaç sahiplerine kurban ulaştıracak

Tebessüm Derneği 2023 yılı kurban organizasyonu kapsamında hazırlıklarını tamamladı.

Tebessüm Derneği 7 ülkede ihtiyaç sahiplerine kurban ulaştıracak
Tebessüm Derneği 7 ülkede ihtiyaç sahiplerine kurban ulaştıracak
GİRİŞ 09.06.2023 16:11 GÜNCELLEME 09.06.2023 16:11

12 yıldır Yurtiçi ve Yurtdışında birçok faaliyet ile adından sıkça söz ettiren Tebessüm Derneği; bu yıl “Kardeşliğe Hissedar Ol” sloganıyla vekaleten kurban kesim organizasyonu düzenleyecek. 

2 kıta 7 ülkede kurban organizasyonu düzenleyecek olan dernek yönetimi yurtdışı kurban bağış bedelini 2000 TL, yurtiçi kurban bağış bedelini ise 6750 TL olarak duyurdu.

Deprem bölgelerinde kurban sevinci yaşanacak

Bu yıl da Türkiye başta olmak üzere deprem bölgeleri ve Afrika’da toplam 2 kıta 7 ülkede, bayramın birinci günü bayram namazının ardından vekaletle kesilecek olan kurbanlar, ihtiyaç sahiplerine et olarak dağıtılacak.

Kurban Kesim Videoları Bağışçılara Gönderiliyor

Kurban kesim bilgisi bağışçılara SMS yoluyla iletiliyor. İslami usullere uygun olarak seçimi ve kesimi yapılan kurbanların kesim görüntüleri  bayram sonrası ayrı ayrı bağışçılara gönderiliyor.

Güvenilir Online Bağış

Kurban bağışınızı “tebessum.org.tr” sitesi üzerinden online bağış olarak ya da ilgili web sitesindeki hesaplarına EFT ve havale yoluyla ulaştırabilirsiniz. Kurban organizasyonu ile ilgili dernek web sitesinden ve 0(216) 443 43 31 nolu telefon numarasından detaylı bilgi alabilirsiniz.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af getirildi
Ankara skandalında o detaya dikkat! 'Bu tuzağa düşmemek lazım'