İşte Kürtlere layık görülen hayat: Dağa çıkardıklarına sefillik, kendilerine zenginlik!

Teslim olan teröristin sefalet içindeki hali sosyal medyada gündem oldu. Teröristlerin hali, dağa kandırarak çıkardıkları Kürtlere sefaleti layık gören HDP'lilerin, kendileri ve çocuklarının lüks hayat sürmesini yeniden akıllara getirdi.

GİRİŞ 10.06.2023 19:05 GÜNCELLEME 11.06.2023 12:01
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarılı terör operasyonları devam ederken son yakalanan teröristlerin sefalet içerisindeki görüntüleri, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP/YSP yöneticilerinin lüks içinde sürdüğü hayatlarını yeniden akıllara getirdi.

 AÇLIKTAN BAĞIRSAKLARI DELİNDİ

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin sefalet içerisinde oldukları gözlemlendi. Teröristlerin PKK terör örgütü tarafından gözden çıkarıldığı belirlendi.

Teslim olan ve sağlık muayenesinden geçirilen teröristlerden birinin açlıktan bağırsaklarının delindiği tespit edildi.

HDP/YSP’Lİ YÖNETİCİLERİNİN LÜKS HAYATI

Kürtlerin çocuklarını kandırarak dağa çıkaran PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin yöneticileri ise lüks içinde yaşamaya devam ediyor.

Kürt halkının çocuklarını sözde “Kürdistan davası” diyerek kandıran HDP’li vekiller, çocuklarını yurt dışında en pahalı okullara gönderiyor. Kürtlerin çocukları sefalet içerisinde dağda hayatını bitirirken, HDP’lilerin çocukları en lüks mekanlarda gününü gün ediyor.

PERVİN BULDAN’IN KIZI İNGİLTERE’NİN EN PAHALI ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın film yapımcılığıyla propaganda filmleri çekmeye başlayan kızı Zelal Buldan, İngiltere’de ücretleri 15-20 bin sterlinden başlayan Royal Holloway Üniversitesi’nden mezun oldu.

Avrupa’da lüks mekanlarda takılan Pervin Buldan’ın kızı, lüks yaşamıyla dikkat çekiyor.

Zelal Buldan, İngiltere'de alkollü bir mekanda

Zelal Buldan, Brezilya'daki Rio Karnavalı'nda

Zelal Buldan, İngiltere'nin pahalı üniversitelerinden Royal Holloway Üniversitesi'nden mezun oldu.

PERVİN BULDAN’IN OĞLU MALDİV TATİLLERİNDE

Pervin Buldan’ın oğlu Neçirvan Buldan ise Maldivler’deki tatil fotoğraflarını paylaşmıştı. Pervin Buldan’ın oğlu, lüks tatiliyle geçtiğimiz yıllarda gündem olmuştu.

Neçirvan Buldan'ın lüks hayatı

Neçirvan Buldan'ın Maldiv tatili

HDP'Lİ İMAM TAŞÇIER'İN OĞLU ALKOLLÜ MEKANLARDA POZLAR VERİYOR

HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer'in oğlu Baver Taşçıer, ülke ülke gezerek eğlence mekanlarında boy gösteriyor. Rusya, Tunus ve Balkan ülkelerinde lkollü mekanlarda gününü gün eden Baver Taşçıer, havuz başında ve teknede pozlar verdiği ortaya çıkmıştı. 

Baver Taşçıer'in tatil fotoğrafları

HDP'Lİ KEMAL PEKÖZ'ÜN KIZININ LÜKS HAYATI

HDP'li Adana eski milletvekili Kemal Peköz'ün Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan kızı Hevi Peköz, sık sık tatil fotoğraflarını paylaşmasıyla biliniyor.

Birçok Batılı ülkede pozlar veren Hevi Peköz'ün lüks hayatı dikkat çekiyor.

DİYARBAKIR ANNELERİ EVLAT NÖBETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

HDP'lilerin çocukları dünyayı ve Avrupa'yı arşınlayıp, lüks ve hızlı yaşantıları ile ön plana çıkarken dağa kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır anneleri, evlat nöbetine kararlılıkla devam ediyor.

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi, 3 yıl 9 aydır devam ediyor.

Evlat nöbetini sürdüren ve ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyen anneler, evlatlarına terör örgütünden kaçıp güvenlik güçlerine teslim olma çağrısında bulunuyor.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 135
  • Feqîyê Teyran 10 ay önce Şikayet Et
    Böyle haberlerin devamının gelmesi niyetiyle... Ez Kürdüm lakin gafillerden olmayacağız...
    Cevapla
  • metin 10 ay önce Şikayet Et
    Çocukları dağa kaçıran belli iken savcılar ne güne duruyor.Çek mahkemeye elalemin çocuğunu kandırmak neymiş görsün.Bu annelerin dramına kim dur diyecek PKK nın partisimi.Türkiye garip bir ülke yani anlaşılır gibi değil.
    Cevapla
  • meraci83 10 ay önce Şikayet Et
    Kürt halkının içinde bulunduğu durum bizim 1970 -80 dönemlerindeki Türk halkının durumuna benziyor. O zamanda vatan evlatlarına ölümü reva gören köpekler, kendileri aile boyu keyif içinde lüks hayat sürüyorlardı. Aynı akıbeti 40 yıldır Kürt halkı yaşıyor.Artık uyanın ey Kürt kardeşlerim, uyanın!
    Cevapla
  • wanted 10 ay önce Şikayet Et
    eee bu zibidiler bu paraları nerde kazanıyor kim kazandırıyor devlet kazandırıyor milletin ödediği alin teri vergiler ile bu alçaklara maaş ödüyor Çıkartsın yasa ise yada atsın meclisten hainleri zehri zihim yesinler ispanyada Bask bölgesinde bağımsızlık istediler ne yaptı ispanya devleti toz şekeri gibi dağıttı attı meclisten bizdekide öyle olmalı ya devlet başa ya kuzgun leşe bilmem a
    Cevapla
  • AKBEY 10 ay önce Şikayet Et
    Allah akıl vermiş ama bizim insanımız kullanmasını bilmiyor. Bir tarafta devlet var bir tarafta terör örgütü. Hdp li vekillerin çocukları Avrupa'da gariban ailelerin çocuklarınıda dağa çıkarıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak