Mansur Yavaş sessizliğini anketle bozdu... Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak paylaşım

Seçimler sonrası CHP lideri Kılıçdaroğlu'na karşı İBB Başkanı İmamoğlu'nun "Değişimi insanlar istiyor. Görev almaktan çekinmem" sözlerinin ardından bugün de ABB Başkanı Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na anketli gönderme geldi.

GİRİŞ 11.06.2023 13:28 GÜNCELLEME 11.06.2023 17:16
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Türkiye 14 Mayıs’ta sandığa giderek seçimini yaptı. Katılımın oldukça yüksek olduğu seçimde milyonlarca seçmen iradesini ortaya koydu. 28 Mayıs'ta gerçekleşen cumhurbaşkanı seçimlerinde 7'li koalisyonun adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 12. yenilgisini aldı.

İMAMOĞLU: GÖREV ALMAKTAN ÇEKİNMEM

CHP'de kurultay tarihi yaklaşırken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun karşısına aday çıkacak isimler arasında gösterilen İmamoğlu “Her zaman söyledim; ideallerim uğruna, her hususta görev almaktan asla çekinmem, çekinmedim. Ve demokrasinin bir neferi olmaya, her kavrama dönük mücadeleyi en üst seviyede vermenin bir neferi olmaya devam edeceğim. Aynı yoldayım. Aynı yolda yürüyorum. ” ifadelerini kullanmıştı.

YAVAŞ DA KILIÇDAROĞLU'NA KARŞI TARAFINI BELLİ ETTİ

Kılıçdaroğlu'na 14-28 Mayıs mağlubiyetlerinin ardından istifa çağrıları yapılırken, seçim öncesinde hem İYİ Parti hem de ATA İttifakı tarafından aday olması istenen isim ABB Başkanı Yavaş'tan dikkat çeken bir hamle geldi.

Yavaş, akademisyen Evren Balta'nın kendisini diğer liderlerden önde gösteren 'pozitif oy' anketini Twitter'dan beğendi. Söz konusu ankette Yavaş'a "Kesinlikle oy verirdim" diyenlerin oranının, Kılıçdaroğlu'nun oranına göre daha yüksek olduğu görülüyor.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 98
  • Yusuf ÖZTÜRK 10 ay önce Şikayet Et
    Yine de üzülüyorum Kılıçdaroğlu'na. Seçim biter bitmez, tüm chpliler ,en başta müstakbel yardımcılar sırtlan gibi saldırdılar. Baba oğuldu bunlar. Ne kadar vefasız insanlarmış. BUnlarla yola çıktığı için başarısız olur her insan işte.
    Cevapla
  • Güçlü TL 10 ay önce Şikayet Et
    hayatımda ilk defa bu seçimde Erdoğana oy verdim. HDP ile aranızı mesafe koyun. aptal olamayın. terörist damgası hoşunuza gidiyorsa onada saygı duyarım.
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Tranzonsporlu pinokyo ekrem chp yi ele geçirmeye çalışıyor. Trabzonsporlu Manken suat yeniden refahı ele geçirmeye çalışıyor. Acaba proje mi bu?
    Cevapla
  • asd 10 ay önce Şikayet Et
    5 sene sonra gelecek yeni başkan hazırlanıyor merak etme
    Cevapla
  • 10.köy 10 ay önce Şikayet Et
    Adam başkentimize deniz getirdi. Daha ne yapsın. Herşey çok rezil oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...