İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da depremzedelerle buluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da ziyaretlerde bulundu. Burada vatandaşların taleplerini dinleyen Yerlikaya, esnafa geçici iş yeri açma ruhsatlarını verdi.

GİRİŞ 11.06.2023 23:03 GÜNCELLEME 11.06.2023 23:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

'Asrın felaketi'nin derinden sarstığı Hatay'a gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, afetzedelerin ağırlandığı Konya Konteyner Kent'in 2. etabında incelemeler gerçekleştirdi.

Burada kalan vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinleyen Yerlikaya, yakından ilgilendiği çocuklara da oyuncak verdi.

Yerlikaya, programının devamında, AFAD, TOKİ ve Emlak Konut işbirliğinde kurulan Emlak Konut Aşağıekinci Geçici Ticaret Alanı'ndaki esnafı ziyaret etti.

Esnafa geçici iş yeri açma ruhsatlarını veren Yerlikaya, sonrasında depremde yıkılan Habib-i Neccar Camisi'ni inceledi.

Bakan Yerlikaya'ya ziyaretlerinde İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Hatay Vali Vekili Oğuzhan Bingöl ve AFAD Başkanı Yunus Sezer de eşlik etti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Muhalif 10 ay önce Şikayet Et
    Nihayet toplumun her kesimi ile barışık, yapıcı, ayrıştırmayan ve içişleri vasfına sahip bir kişi bakan oldu. Umarım kötü niyetli şebekeler adamın ayağını kaydırmaz.. Tanımam etmem ama duruşu, konuşmaları iyi bir insan olduğu hissiyatını veriyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti