Sosyal medya gündem olan fotoğrafla ilgili açıklama! İstanbul Valisi yalanladı

İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde görevli polislere dağıtıldığı iddia edilen kumanyaya ilişkin İstanbul Valisi Davut Gül'den açıklama geldi.

GİRİŞ 12.06.2023 18:08 GÜNCELLEME 12.06.2023 18:30
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

10 Haziran akşamı İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında görevli olan personellere dağıtıldığı iddia edilen yemeğin fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul Valisi Davut Gül, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde görevli personelin kumanyalarıyla ilgili bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.



İSTANBUL VALİSİ PAYLAŞTI! GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Twitter hesabından final maçında görev yapan personellere dağıtılan kumanyalara ilişkin fotoğrafları paylaşan Vali Gül, "10.06.2023 tarihinde ilimizde gerçekleştirilen UEFA şampiyonlar ligi final maçında görevli personellerimizin kumanyaları ile ilgili bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntüler gerçeği yansıtmamaktadır. İki öğün halinde dağıtımı yapılan kumanyalarımız görseldeki gibidir" ifadelerini kullandı.


Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 140
  • Numan 10 ay önce Şikayet Et
    Fetöcü troller yine iş başında kansızlar.
    Cevapla
  • Türk Polisi 10 ay önce Şikayet Et
    O ortamda tavuk ve et gibi ürünlerin kumanya olarak hazırlanıp dağıtımı, sağlık bakanlığımızca araştırılmış ve sağlıksız görülmüş. Ben muğladaki Ankara’daki maraştaki kumanyaları gördüm, normal bir öğünde para ile alıp yiyemem vallahi, eti kavurması kebabı.. bahsettiğiniz yerde kumanya dağıtımı öğle yemeği için sabah 10 da başlar 2 ye kadar. Siz düşünün et olsa bozulmazmı
    Cevapla
  • Neco 10 ay önce Şikayet Et
    Düne kadar polisin ansina bacısına küfür eden tayyibin polisi diyen namussuzlar şimdimi polisimizi düşünür olmuş varsa bir eksik gereği yapılmalı Allah devletimizi polisimizi askerimizi muhafaza eylesin
    Cevapla
  • adem 10 ay önce Şikayet Et
    eksik yok kardeş. yarın bulurlar fitneciyi lakin kızdığımız hemen salıverilmeleri
    Cevapla
  • Mustafa ÇETİN 10 ay önce Şikayet Et
    polise var jandarmaya niye yok. kedi gibi polislerin aldıklarına uzaktan bakıyorlar.
    Cevapla
  • Hüsnü KARABAL 10 ay önce Şikayet Et
    Bence ilk görüntü( ekmek arası kaşara benzer olan) doğru
    Cevapla
  • dikkat 10 ay önce Şikayet Et
    Çünkü sende bu memleketi karalama hastalığı var. Git tedavi ol.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!