Eski Bakan Nihat Zeybekci kaza yaptı! Aracı şarampole yuvarlandı

Ekonomi eski bakanlarından Nihat Zeybekci, Muğla’nın Ula ilçesinde geçirdiği kazada yaralandı.

GİRİŞ 12.06.2023 18:49 GÜNCELLEME 12.06.2023 23:28
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Ekonomi eski Başkanı Nihat Zeybekci’nin içerisinde bulunduğu 20 AGZ 623 plakalı kamyonet, Muğla Ulu ilçesine bağlı Gölcük Mahallesi yakınlarında kaza yaptı.

ZEYBEKCİ VE ARKADAŞI YARALANDI

Yolun sağındaki şarampole yuvarlanan araçtan fırlayan eski Bakan Zeybekci ve yanında bulunan arkadaşı yaralandı yaralandı.

Kazada Zeybekci ile yaralanan kişinin ise doktor İbrahim Ünlü olduğu belirtildi.

HASTANE DOKTORUNDAN AÇIKLAMA!

Zeybekci ve Ünlü'nün sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgi veren Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, "Bakanımızın durumu gayet iyi, herhangi bir sorun görünmüyor. Kendisini müşahede amaçlı takip edeceğiz. Bugün misafir edeceğiz. Herhangi bir cerrahi müdahale gerektirecek bir durum yok." dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça da Zeybekci ve arkadaşının tomografilerinin çekildiğini ve emniyet amaçlı bir günlük hastanede kalacaklarını söyledi.

Hastaneye gelen Vali Orhan Tavlı, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz da Zeybekci ve Ünlü'nün sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

ZEYBEKÇİ'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Muğla’da geçirdiği kazada hafif yaralanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, gözetim altında tutulduğu hastaneden kendisine ulaşmaya çalışanlara görüntülü mesaj göndererek, "Şu anda gayet iyi durumdayız. Merak etmeyin" dedi.

Muğla merkeze bağlı Yaylasöğüt Mahallesi yakınlarında geçirdiği kazada hafif şekilde yaralanan eski Ekonomi Başkanı Nihat Zeybekci ile eski Kızılay bölge müdürlerinden Dr. İbrahim Ünlü, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözetim altında tutuluyor. Zeybekci’nin sağlık durumunun iyi olduğu, kolu kırılan Ünlü’nün ise başına dikiş atıldığı öğrenildi.

Kaza haberinin ardından kendisine ulaşmaya çalışanlara hastane odasından görüntülü bir mesaj gönderen Zeybekci, "Değerli dostlar, Allah'a şükürler olsun iyiyiz. Bir kaza geçirdik ve şu anda gayet iyi durumdayız. Merak etmeyin. Merak edip de arayan tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. Özellikle yakında bulunup gelmeye çalışan dostlara da hiç gerek yok. Allah sizlerden razı olsun. Rabbim sizleri korusun. Allah'a emanet olun" dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Nihat Zeybekci’yi telefonla arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA, AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • hak kı 10 ay önce Şikayet Et
    Allah ım kul hakkını öbür tarafa bırakma . Amin
    Cevapla
  • yusuf 10 ay önce Şikayet Et
    yıllar yıllar önce bakanlık yapmış birilerine hala BAKAN ım diyorlar..Cumhurbaşkanına diyemiyorlar..!
    Cevapla
  • yolcu 10 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun inşallah
    Cevapla
  • BAYBURT SEVDALISI 10 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun allahşifalarversinsayinbakanim
    Cevapla
  • Memo 10 ay önce Şikayet Et
    gecmiş olsun bakanım Allah korumuş.Kutahya ihl den selamlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler