Başıboş köpek saldırısına uğrayan üniversiteli yüksekten atlayarak ağır yaralandı

Kocaeli’de saldırıya uğradığı başıboş köpeklerden kaçarken 3 metre yükseklikten düşen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi başını beton zemine çarparak ağır yaralandı. Gencin bilincinin açıldığı ve beyin cerrahi servisine alınacağı öğrenildi.

Başıboş köpek saldırısına uğrayan üniversiteli yüksekten atlayarak ağır yaralandı
Başıboş köpek saldırısına uğrayan üniversiteli yüksekten atlayarak ağır yaralandı
GİRİŞ 12.06.2023 19:56 GÜNCELLEME 12.06.2023 19:56
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Kocaeli'de saldırıya uğradığı köpeklerden kaçarken 3 metre yükseklikten düşen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi başını beton zemine çarparak ağır yaralandı.

KÖPEKLERDEN KAÇARKEN YÜKSEKTEN ATLADI

Korkunç olay, 9 Haziran Cuma akşamı 23.00 sıralarında İzmit ilçesi Umuttepe mevkiinde meydana geldi.

Radyo Televizyon Sinema bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Lokman Emre Yurtsever, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

Köpeklerden kaçarken istinat duvarına çıkan Yurtsever, 3 metre yükseklikteki duvardan atlayarak başını beton zemine çarptı. Ağır yaralanan genç, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

3 gün yoğun bakımda kalan gencin bugün bilincinin açıldığı ve beyin cerrahi servisine alınacağı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Birkaç tane köpek rahatsız oluyor diye bütün başıboş köpekler sokakta!, Köpekler de sokakta aç sefil, korku içinde. Belediyeler bunları bakımevlerine almalı artık.
    Cevapla
  • Avşaroğlu 10 ay önce Şikayet Et
    Devlet şu köpek meselesine ciddi bir el koymalı artık.
    Cevapla
  • Mesutto 9 ay önce Şikayet Et
    Komple kısırlaştırılıp barınaklara alınmalı bu şekilde yorum yapınca linçleniyorum ama doğru olan bu benim çocugumun canından değerli hiç birşey olamaz
    Cevapla
  • Murat 10 ay önce Şikayet Et
    Simdi bu kisi olse bunun suclusu kim inancima gore ilk once devlet yoneticikeri Allah onlara hesap sorcak sokak kopeklerinin bir an once toplqnmali avrupada abd basi bos kopek cok nadir gorursunuz ulkemizde malesef cete olarka dolasiyor kopekler insan hayati kopeklerin hayatindan daha degerlidir ilk once insan hayati sonra kopeklerin hayati ozelikle pitbul beslenmesi yasak olmali
    Cevapla
  • Baybars 10 ay önce Şikayet Et
    Sokaklara KÖPEK BIRAKANLARA EN AZ 200 BİN TL PARA CEZASI VE EN AZ 13 AY HAPİS CEZASI VERİLSİN YETER ARTIK YEM FİRMALARI VE ARACI SATICILAR PARA KAZANICAK DİYE İNSANLAR KÖPEKLER YÜZÜNDEN ÖLMESİN İNSAN EN DEĞERLİ VARLIKTIR SOKAKLAR KEDİLERE KARINCALARA BÖCEKLERE KUŞLARA İNSANLARA AİTTİR KÖPEKLERE DEĞİL KÖPEKLER ÖZEL MÜLKLERİNDE BAKILIR YAŞAR SOKAKLARDA DEĞİL
    Cevapla
  • dede korkut 10 ay önce Şikayet Et
    bu itleri koruyan derneklerin mensupları cinayete teşebbüsten yargılanmalı değil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı