Seçim döneminde hakaretler yağdıran Yunus Günçe'ye soğuk duş!

Seçimlerden önce AK Parti seçmenine ağıza alınmayacak hakaretler eden oyuncu Yunus Günçe'nin Kocaeli Belediyesi'ne bağlı Demirel Kültür Merkezi'nde yapacağı tiyatro gösterisi iptal edildi.

GİRİŞ 13.06.2023 06:42 GÜNCELLEME 13.06.2023 09:33
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

Cummhurbaşkanlığı seçim döneminde AK Parti'ye oy veren vatandaşları ağır bir dille eleştiren hatta hakaret eden oyuncu Yunus Günçe, yenide gündeme geldi.

Seçimlerden önce AK Parti'ye oy verecek olan vatandaşları "Troller, kendinize artık başka bir iş bulun" diyen ve daha da ileri gidip ağıza alınmayacak hakaretlerde bulunan Günçe'nin AK Parti'li Kocaeli Belediyesi'ne bağlı bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde tiyatro yapacak olmasına tepki yağdı.

Sosyal medyada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akın'a çağrıda bulunan vatandaşlar, seçimden önce belli bir kesime ağıza alınmayacak hakaretler eden Yunus Günçe'nin sahnelecek oyunu için "tiyatro salonunu kiralamayın" çağrısında bulundu. 

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Vatandaşlardan gelen tepki üzerine açıklama yayınlayan Kocaeli Belediyesi, söz konusu  konusu oyun için, şirketle yapılan sözleşmeyi iptal ettiğini duyurdu. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 138
  • Armina 10 ay önce Şikayet Et
    Bu zihni yetsizlere iş vermeyelim.
    Cevapla
  • Yasin 10 ay önce Şikayet Et
    Git kendine başka iş bul şimdi, ne bileyim ezan sesinden rahatsız olanlara tıkaç sat, ağlayanlarınıza mendil falan sat, çıkarırsın ekmeğini bir şekilde işte.
    Cevapla
  • Ayşe 10 ay önce Şikayet Et
    Doğru karar herkes haddini bilecek
    Cevapla
  • Cezayir 10 ay önce Şikayet Et
    Bu şey degilmi jeremi Rıfkı
    Cevapla
  • Murat gözükara 10 ay önce Şikayet Et
    Bu sanatsız ve SURATSIZ lar bu şekilde ekmeğe muhtaç edilmeli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!