Ümit Özdağ'ın ve muhalif medyanın sarıldığı "Johnny Somali" videosu bakın ne çıktı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Türkiye'deki mültecilerle ilgili algıya yönelik "Japon polisinden kadınları taciz edene caydırıcı ceza" diye paylaştığı görüntülerin gerçekten çarpıtılarak verildiği ortaya çıktı.

Ümit Özdağ'ın ve muhalif medyanın sarıldığı "Johnny Somali" videosu bakın ne çıktı
Ümit Özdağ'ın ve muhalif medyanın sarıldığı "Johnny Somali" videosu bakın ne çıktı
GİRİŞ 13.06.2023 13:18 GÜNCELLEME 14.06.2023 14:04
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımında "Japon polisi kadınları taciz edene bu şekilde davranıp caydırıcı olması için filme alıyor ve sınır dışı ediyor. Türkiye’de ise Süleyman Soylu tacizci Afganların aslında taciz etmediklerini, öz çekim yaptıklarını söylüyordu. Zafer Partisi iktidarında Japon polisinin yaptığını yapacağız. Kadınları taciz eden Türklere de Atatürk döneminde ne yapılıyorsa aynısını uygulayacağız." ifadelerini kullandı.

KADIN TACİZİ DEĞİL 2. DÜNYA SAVAŞI İLE İLGİLİ JAPONLARI HEDEF ALAN HAKARETLER

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi muhalif medyanın da paylaştığı videonun geçek içeriğine ilişkin şu açıklamayı yaptı;

Amerikalı içerik üreticisi “JohnnySomali”, Japonya ziyareti sırasında yaptığı canlı yayında, İkinci Dünya Savaşı ile ilgili Japonları hedef almış ve hakaret etmiştir. İddiaya konu görüntülerde de, Hiroşima ve Nagazaki’ye nükleer saldırıları gündeme getirerek Japonları küçük düşürmek amacıyla sözlü tacizde bulunmuştur.

İddiaya konu görüntüler, Amerikalı şahsın tahrik ve tacizleri sonrası bir kişi tarafından saldırıya uğradığı anlara aittir. 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 37
  • Kadir 10 ay önce Şikayet Et
    Video paylaşan Japon polis öyle demiyor ama. Japonya'da kadınları taciz eden mültecinin gözaltına alınma videosunu paylaşan o Japon polisi “Japon kadınları kimse taciz edemez” diyerekten paylaştı görüntüyü. Bu ülke sapık kaçaklarla dolu ama midesiz heriflerin bazılarının hiç kanına dokunmuyor bu kaçakların Türk kızlarını rahatsız etmesi.
    Cevapla
  • Selman 10 ay önce Şikayet Et
    Kadın görüntüleri çekmiyor. Japonlara "nagazaki hiroşima" diyor. "Tekrar bomba atarız haa" falan diyerek rahatsızlık veriyor. Birisi de gereğini yapıyor. Polis gözaltına almıyor. Hala dışarıda, hala tahrik edici yayın yapıyor.
    Cevapla
  • İslam Sancağı 10 ay önce Şikayet Et
    Sürekli yalan içeriklerle halkı kin ve nefretle dolduruyorlar, bunların medyasını takip eden insanlarla muhattap olanlar nasıl bir zihin yapısına sahip olduklarını iyi bilirler..
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    soylu'nun bu herif hakkında söyledikleri az bile
    Cevapla
  • KONYA....KONYA... 10 ay önce Şikayet Et
    Ümit özdağ ve Meral Akşener hanım , Türkiyenin en teklikeli ,Yalancı ve tiyatro sever siyasetcileridir..Duyanlara ,duymayanlara ÖNEMLE duyurulur...saygılar efendim.
    Cevapla
  • mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    Güzel yorum konyalı kardeş ,meral ve ümit beyede seçimlerde o kadar oy çıktı malesef hayret ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina