Sanatçı Azerin yıllar sonra ilk kez anlattı! Başkan Erdoğan bir söz vermişti...

Devlet erkanının ayakta alkışladığı konser ile dikkatleri üzerine çeken Azerbaycanlı ses sanatçısı Başkan Erdoğan ile yıllar önce yaşadığı bir anıyı ilk kez anlattı.

GİRİŞ 13.06.2023 18:09 GÜNCELLEME 13.06.2023 18:56
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Seçim zaferinden sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'i ziyaretinin ardından dün Azerbaycan'a geçen Başkan Erdoğan, "Çırpınırdı Karadeniz" türküsüyle özdeşleşen ünlü ses sanatçısı Azerin'in konserine katıldı.



BAŞKAN ERDOĞAN'LA YAŞADIĞI ANIYI YILLAR SONRA İLK KEZ ANLATTI

Devlet erkanının ayakta alkışladığı konser sonrası Sabah Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Azerbaycanlı ses sanatçısı Başkan Erdoğan ile yıllar önce yaşadığı bir anıyı ilk kez anlattı.

Sanatçı Azerin, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Aliyev katıldığı programda "Çırpınırdı Karadeniz"i farklı bir şekilde okudunuz. Sayın Erdoğan ve Sayın Aliyev'in eşleri bu okumanıza ayakta alkışla cevap verdi. Ne diyorsunuz efendim?'' ilgili soruya dikkat çeken bir cevap verdi.



Azerin açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Tabiki, dün akşam çok gurur vericiydi. Bir daha sayın cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan'ın kendi öz adetine sadık kalarak seçimden sonra bir daha Azerbaycan'a gelişi yavru vatana gitmesi Azerbaycan'a gelmesi bir adete sadıklıktır. Yine Azerbaycan'a geldi. Bir vatandaş olarak, bir Türk olarak elbette ki bir sanatçı olarak ahde vefa önemlidir bizim için. Bunu vurgulamak isterim ki hiçbir yerde anlatmadığımı ilk kez size anlatmak isterim. Henüz cumhurbaşkanımız cumhurbaşkanı değildi.



Başbakan olduğu dönemde Azerbaycan'a geldi. Ve aynı bu Gülistan Saray'ında konserden sonra sanatçıları selamlaşma vardı. Ve orada o dönem Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaklaştı ve benim hiçbir zaman unutmayacağım bir cümleyi ifade etti. Dediki "Azerin hanım, söz inşallah biz Azerbaycan bayrağını Karabağ'da asacağız." Ve bunu kulaklarımda gönlümde oldu hep bu cümle bu ses.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 128
  • Çorumlu 10 ay önce Şikayet Et
    bu gerçek bir sanatçı bizdekiler ya ermeni yada yahudi bozuntuları
    Cevapla
  • gülseren bayraktar 10 ay önce Şikayet Et
    sanatçı ise bu kadın sanatçı yetenekli toplumunun dinamiklerini reflekslerini biliyor saygı duyuyor ülkesinin milliyetçisi ve seviyor birkere sonderece ahlaklı bizdede bir miktar böyle sanatçılarımız var sadece onlara selam olsun rabbim onların sayılarını hızla arttırsın rabbim kendini milli hisseden sanatçılarımızdan allah razı olsun rabbim onları korusun iyiki onlar var
    Cevapla
  • Serkan van 10 ay önce Şikayet Et
    Kadına helal olsun bizdede sanatçılar var hainler utanın
    Cevapla
  • baki taştan 10 ay önce Şikayet Et
    ünal çeviköz kayıplara karıştı herhalde kandilin misafiri yalnız oralarda artık BOZKURLAR DOLAŞIP PARÇALAYACAK KÖPEK arıyor sarı torba üretimimz hızla devam ediyor herkes hesabını ona göre yapsın tanrı türkü korusun ve yüceltsin
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Ünal çeviköz CHP sözcüsü olarak ne işimiz orada mı demişti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…