Saadet Partisi'nde olağanüstü hareketlilik! Üç il başkanı istifasın sundu

Tabandaki birçok mensubunun itirazına rağmen CHP ve Kılıçdaroğlu ile ittifak içerisine giren Saadet Partisi üst yönetiminin tavrı eleştirilere neden olmuştu. Saadet Partisi'nde üç il başkanının istifa ettiği öğrenildi.

Saadet Partisi'nde olağanüstü hareketlilik! Üç il başkanı istifasın sundu
Saadet Partisi'nde olağanüstü hareketlilik! Üç il başkanı istifasın sundu
GİRİŞ 13.06.2023 17:07 GÜNCELLEME 14.06.2023 09:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milletvekilliği seçimlerine CHP ile ittifak içerisinde girmesi ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermesi nedeniyle eleştirilen Saadet Partisi'nde olağanüstü günler yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Toplantısı, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ve kurmaylarına karşı sert eleştirilere sahne oldu. 

CHP İLE İTTİFAK TEŞKİLATA ÇOK ZARAR VERDİ

Saadet Partisi'nde geçtiğimiz Cuma günü Genel İdare Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Partinin mevcut gidişatına yönelik eleştirilerde bulunulan toplantıda birçok isim CHP ile yapılan ittifaka isyan etti. Bu bağlamda CHP ile yapılan ittifakın teşkilata çok zarar verdiği belirtilirken söz konusu ittifakın asla devam ettirilmemesi istendi.

ÜÇ İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Tabandaki birçok mensubunun itirazına rağmen CHP ve Kılıçdaroğlu ile ittifak içerisine giren Saadet Partisi üst yönetiminin tavrı genel idare kurulu üyelerinin ve il başkanlarının da tepki göstermesine neden oldu. Haber7'nin edindiği bilgilere göre Cuma günü gerçekleştirilen Genel idare Kurulu Toplantısı'nda üç il başkanı istifasını Genel Başkan Karamollaoğlu'na sundu. Söz konusu istifa kararlarının yakın bir süreçte kamuoyuna duyurulması beklenirken Saadet Partisi'nde yaşanan istifaların devam edebileceği de öğrenildi.

GELECEK PARTİSİ DE RAHATSIZLIK OLUŞTURDU

Saadet Partisi'nde birçok isim, Karamollaoğlu ve yakın çalışma ekibinin mevcut politikalarından rahatsızlığını dile getirirken toplantıda gündeme gelen bir diğer konu da Gelecek Partisi ile TBMM'de ortak grup kurma meselesi oldu. Bu bağlamda Saadet Partisi'nin kurumsal kimliğinin zarar görmemesi gerektiğini belirten çok sayıda Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Gelecek Partisi ile ortak bir grup kurulmasına karşı çıktı.

KAYNAK: HABER7
Bekir Sıtkı Şirin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bekir Sıtkı Şirin
YORUMLAR 3
  • Hümeyra 10 ay önce Şikayet Et
    Akp yi siyonizmin kurdurduğunu Erbakan hoca söylerdi kudüsün başkent olmasıyla bop un eşbaşkanıyım açıklamalarıyla bu tez iki taraflı doğrulanmışken Saadete laf söyleyecek en son taraf akp ve piyonu yarım porsiyon refahtır
    Cevapla
  • Avşaroğlu 10 ay önce Şikayet Et
    Sizin kurumsal bir kimliğiniz mi kaldı Saadetliler? Tek yolunuz, Saadeti lağvederek Yeniden Refah'a katılmak. Başka çıkışınız yok. Bu arada epeyce bir tevbe-istiğfar etmenizi de bir müslüman kardeşiniz olarak güzel bulurum.
    Cevapla
  • Ağa 10 ay önce Şikayet Et
    Kim bu il başkanları
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu