15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 7 araçlı zincirleme kaza

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde gece saatlerinde zincirleme kaza meydana geldi. 7 aracın karıştığı kazada can kaybı yaşanmadı.

GİRİŞ 14.06.2023 02:22 GÜNCELLEME 14.06.2023 02:22

Kaza, gece saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Köprüde yaşanan trafikte hızını alamayan bir aracın arkadan gelerek öndeki arabaya çarpması sonucu toplam 7 araç kazaya karıştı. D-100 kara yolu Ankara istikameti Ortaköy viyadüğünde meydana gelen kaza neticesinde hafif yaralanan bir vatandaş bölgeye gelen ambulansla ayakta tedavi edilirken herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Polis ekipleri kazanın yaşandığı şeritleri trafiğe kapattı. Kaza yerine gelen çekiceler kazaya karışan bazı araçları kaldırıp götürdü. Yapılan incelemelerin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...