Yenişehirlioğlu'nun Afyonkarahisar'daki hastanede tedavisi sürüyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'nun Afyonkarahisar'daki hastanede tedavisi sürüyor.

Yenişehirlioğlu'nun Afyonkarahisar'daki hastanede tedavisi sürüyor!
Yenişehirlioğlu'nun Afyonkarahisar'daki hastanede tedavisi sürüyor!
GİRİŞ 14.06.2023 12:58 GÜNCELLEME 14.06.2023 12:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ile oğlu Muhammed Talha'nın hastanedeki tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yapılan tetkikleri sonucu bel bölgesindeki ikinci omurga seviyesinde bir çökme kırığı ile boyun bölgesinde zorlanma ve buna bağlı ağrılarının olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Yenişehirlioğlu'nun, bir süre yatak istirahati almasının uygun görüldüğü aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Takip eden hekimlerimizin önerisi, milletvekilimiz ve ailenin talebiyle milletvekilimizin tedavisine, kırık bölgesindeki iyileşme sürecinin daha güvenli geçirilmesi amacıyla bir süre daha hastanemizde devam edilmesine karar verilmiştir. Milletvekilimizin genel durumu iyi olup şu anda mutlak yatak istirahatine devam etmektedir."

Ünal Özdemir (53) idaresindeki 06 CJU 017 plakalı otomobil, 9 Haziran'da Afyonkarahisar - Uşak kara yolu Karacaören Kavşağı'nda önüne çıkan büyükbaşa çarpmış, kazada araçta bulunan Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu (61) ve oğlu Muhammed Talha Yenişehirlioğlu (26) yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    allah acil şifalar versin. Bu millet sizden çok şeyler bekliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi