Şırnak Valiliği: Bazı yerler özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Şırnak Valiliği, bazı alanların 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini bildirdi.

Şırnak Valiliği: Bazı yerler özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Şırnak Valiliği: Bazı yerler özel güvenlik bölgesi ilan edildi
GİRİŞ 14.06.2023 22:00 GÜNCELLEME 14.06.2023 22:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kritik açıklamada, söz konusu bölgelere vatandaşların gece ve gündüz girmemelerinin can ve mal güvenlikleri açısından önem taşıdığı kaydedildi.

Valilikten yapılan açıklamada, milli güvenlik, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması, şiddet olaylarının meydana gelmesinin önlenmesi ve yaşanabilecek her türlü olumsuz durumun önüne geçilebilmesi amacıyla 2565 sayılı Askeri Yasak Bölgeler ile Güvenlik Bölgeleri Kanunu uyarınca Şırnak merkez ile Cizre, Silopi, Güçlükonak, Uludere ve Beytüşşebap ilçeleri sınırında yer alan Cudi Dağı, Bestler Dereler bölgesi, Kurt Dağı, Kureşin, Kel Mehmet Dağları, Serin Vadi, Faraşin, Altın Dağ, İncebel Dağı, Oymakaya ve Tanin bölgelerinin, 15-29 Haziran tarihleri arasında geçici güvenlik bölgesi ilan edildiği belirtildi.

Açıklamada, söz konusu bölgelere vatandaşların gece ve gündüz girmemelerinin can ve mal güvenlikleri açısından önem taşıdığı kaydedildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 6
  • Mehmet57 10 ay önce Şikayet Et
    Yüzde 70 den fazla oy çıkan köyleri ablukaya alıp tek tek işi bitirin
    Cevapla
  • mert 10 ay önce Şikayet Et
    kullanilmis oy pusulalarini n parmak izlerinden terörüstleri ve yardim yataklik edenleri tespit edin!!! sonrada ebelerini belleyin!!!
    Cevapla
  • tayfun 10 ay önce Şikayet Et
    İskan yapmazsan aha böyle yorarsın ülkeyi.. gelen soluğu taksimde alıyor..yay kardeşim güneydoğuya..tarım hayvan çoğalır terörde azalır
    Cevapla
  • Ferhat 10 ay önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah ayağınıza taş gözünüze yaş dedirtmesin
    Cevapla
  • Hüsnü Başmak 10 ay önce Şikayet Et
    Başarılı bir şekilde sürdürülen pkk imhasına eş zamanlı olarak pkk şehir yapılanması KCK, Dhkp-c, Mlkp, Pys....ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir zaman kaybetmeden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek
Türkiye manşetlerden inmiyor! Avrupalılar elendi, Türkler yapacak