İzmir’de gıda zehirlenmesi şüphesiyle 11 kişi hastaneye kaldırıldı

İzmir’in Aliağa ilçesinde kısa bir süre önce hizmete giren pilav işletmecisinden, tavuklu pilav yedikten sonra fenalaşan 11 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

İzmir’de gıda zehirlenmesi şüphesiyle 11 kişi hastaneye kaldırıldı
İzmir’de gıda zehirlenmesi şüphesiyle 11 kişi hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 15.06.2023 04:23 GÜNCELLEME 15.06.2023 04:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Aliağa ilçesi Kazım Dirik Mahallesi, İstiklal Caddesi üzerinde bulunan pilav işletmecisinden kaynaklı olarak meydana geldi. Kısa bir süre önce hizmete giren işletmede gün içerisinde farklı zamanlarda tavuklu pilav yiyen 11 kişi, kusma ve bulantı şikayetiyle akşam saatlerinde Aliağa Devlet Hastanesine başvurdu. Hastaneye gelen 11 kişi hemen gıda zehirlenmesi şüphesiyle müşahede altına alınarak tedavisine başlandı. Hastanede tedavileri tamamlanan 11 kişi gece saatlerinde taburcu oldu.

Tedavisi tamamlanan ve taburcu olan Aytül Ş., “Öğle saatlerinde tavuklu pilav yemeye gitmiştim. Pilavı yedikten 5-6 saat sonra aşırı derece baş ağrısı, mide bulantısı ve aşırı kusma şikayetleriyle hastaneye geldim. Burada zehirlediğimi anladım. Yani çok dikkat edilmesi gerekiyor bu tür şeyler ihmalle gelmez, sağlık her şeyden önemli" dedi.
Öte yandan, yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 1
  • Uzman 10 ay önce Şikayet Et
    Acilen Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bir GIDA GÜVENLİĞİ DAİRE BAŞKANLIĞI KURULMALI Şunu sakın unutmayın! GIDA TERÖRÜ SİLAHLI TERÖRDEN ÇOK DAHA SİNSİ VE ÇOK DAHA TEHLİKELİDİR!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama
Merkez Bankası'ndan kredi ve enflasyon açıklaması