Bayrampaşa Belediyesi'nden çocuklara TOGG'lu sünnet konvoyu

Bayrampaşa Belediyesi yıllardır gerçekleştirdiği sünnet organizasyonunu bu sene daha farklı bir şekilde yaptı. Çocuklar belediye başkanı tarafından yerli ve milli aracımız TOGG ile evinden alındı. Daha sonra ise İstanbul turu attılar.

GİRİŞ 15.06.2023 17:08 GÜNCELLEME 15.06.2023 17:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bayrampaşa Belediyesi yıllardır gerçekleştirdiği sünnet organizasyonlarına devam ediyor. Bu yıl da Bayrampaşalı çocukların sünnet heyecanına ortak olan Belediye Başkanı Atila Aydıner, onlara TOGG aracıyla sürpriz yaptı. Aileleri kırmayan Belediye Başkanı Aydıner, belediyeye tahsis edilen milli ve yerli otomobil TOGG aracına binerek çocukları tek tek evlerinden aldı ve bir sünnet konvoyu gerçekleştirdi.

"EVLATLARI TOGG İLE GEZDİRİYORUZ"

Duygularını Haber7'ye anlatan Aydıner, "Çok heyecanlıyım. Bayrampaşa'nın evlatlarını yerli ve milli TOGG ile beraber gezdiriyoruz. Büyük heyecan ile benden TOGG'u istediler. Bende onlara söz verdim, Bayrampaşa turu atıyoruz. Çocukları eğlendireceğiz ve sünnet yapacağız."  dedi.

“BAŞKANIMLA GEZECEĞİM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM"

Sünnet olduğu ve TOGG aracına binip konvoya katılacağı için oldukça heyecanlı olan Baran Kerim Kara ise, “Benim için çok mutlu bir gün olacak. Biraz heyecanlıyım. Bu aracı biliyorum. Çok farklı özellikleri var. Başkanımla gezeceğim için çok heyecanlıyım” dedi.

“ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK GÜZEL BİR ANI OLACAK”

Çocuklar için çok güzel bir anı olacağını belirterek Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'e teşekkür eden Sevil Kara ise, “Çok heyecanlıyım gerçekten. Bu araç bizim için getirildi. Başkanımıza da çok teşekkür ederim. Biz istedik böyle bir şey olmasını o da kabul etti sağ olsun. Çok güzel bir anı olacak çocuklar için, bizim için. Bayrampaşalılar içinde çok güzel bir atmosfer oldu. Böyle bir şey olması çok güzel, çok memnunuz. Hem yerli ve milli aracımız olduğu için, hem de çocuklar da çok seviyor. Çok merak ediyorlardı. Biz de böyle bir talebimiz olsun dedik. Onlar da kabul etti. Çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

KAYNAK: HABER7
Yavuz Selvi Haber7.com - Muhabir editör
Haber 7 - Yavuz Selvi

Editör Hakkında

İstanbul Medipol Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Daha sonra aynı bölüm ve üniversitede yüksek lisansa başladı. 6 ay Haberler.com'da gündem editörü olarak çalıştı. Mart 2023'ten itibaren ise Haber7.com'da muhabir olarak çalışmasına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Yusuf 10 ay önce Şikayet Et
    Bayrampaşa diyorsunuz pilaka 58 SVS 58 bu bir ikincisi burası siwass
    Cevapla
  • Rasim 10 ay önce Şikayet Et
    Oooooo yerli ve milli araba seçimden sonra gözüktü fatih altayli merak ediyordu haklida merak etmekte bende şahsım adıma fabrikasını merak ediyorum üretim yapılırken
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bunu yapmayanlara var Ankara sel altında Mansur efendi ortalarda yok İstanbul yanmış efendi bey ortalarda yok 1 hafta sonra geliyor hesap soran vatandaşına tehdit ediyor
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Belediye başkanı vatandaş getirdi makama vatandaş ne derse o olur birilerinin tavsiyesi ile işler yürümez kimseyi ilgilendirmez
    Cevapla
  • Nihat 10 ay önce Şikayet Et
    Sizede o yakışır
    Cevapla
  • hakkı sever 10 ay önce Şikayet Et
    Kendisi, babası şahıs olarak çok iyi ama belediye başkanlığına yakışmıyor. Biri söylesin, yerine daha iyileri gelsin. Aynısı başakşehir yasin kartoğlu için de geçerli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü