TÜRSAB'ın üst düzey üyesinden skandal paylaşım! Demirtaş hayranı çıktı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bahattin Yücel, terör örgütü propagandayı yapmaktan ceza alan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a destek çıktığı ortaya çıktı.

TÜRSAB'ın üst düzey üyesinden skandal paylaşım! Demirtaş hayranı çıktı
TÜRSAB'ın üst düzey üyesinden skandal paylaşım! Demirtaş hayranı çıktı
GİRİŞ 15.06.2023 18:17 GÜNCELLEME 15.06.2023 21:48
Bu Habere 185 Yorum Yapılmış

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bahattin Yücel'in, terör örgütü propagandayı yapmaktan ceza alan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, haksız yere içerde tutulduğunu iddia ettiği skandal Twitter attığı ortaya çıktı.

Ayrıca, Demirtaş'ın, Yücel'e, tutuklu bulunduğu cezaevinden mektuplar yazdığı, Yücel'in de söz konusu mektubu sosyal medya hesabından paylaştığı belirlendi.

Yücel, 25. Dönem TÜRSAB Genel Kurulu'nda TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya tarafından divan başkanlığına aday gösterilmiş ve kongrede Divan Başkanı olmuştu.

DEMİRTAŞ'TAN YÜCEL'E MEKTUP

Tutuklu Demirtaş tarafından Yücel'e yazılan mektupta şu ifadeler yer alıyor:

"Sevgili Bahattin Yücel, hücrede televizyon izlerken değerlendirmelerinizi, dikkatle ilgiyle takip ediyordum. Bir de selam iletme inceliğinde bulundunuz. Hem kıymetli görüşleriniz hem de selamınız için teşekkürlerimi iletmek istedim. Barış ve huzur içinde yaşayacağımız özgür yarınlara olan inancımla ben de içtenlikle selam, sevgilerimi iletiyor, size ve ailenize sağlıklı günler diliyorum."


 

YÜCEL'DEN DEMİRTAŞ'A DESTEK

Öte yandan Yücel'in, bağımsız mahkemeler tarafından Demirtaş hakkında verilen kararı da tanımadığı yönünde paylaşımlarda bulunmuş. Yücel'in son olarak, "Demirtaş'ın AİHM kararıyla tescil edilen haksız içeride tutulmasına karşıyım." ifadelerini paylaştığı görüldü. Öte yandan Yücel'in, TÜRSAB 25. Mazbata Töreni'nde yaptığı konuşmadan, "Önümüzdeki dönemde sanıyorum Türkiye'de ciddi bir siyasal iktidar değişikliği de gündemde, seçimlere gidiyoruz." ifadelerini de kullanıyor.

KAYNAK: HARUN SEKMEN / SABAH
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 185
  • Recep Tayyip 10 ay önce Şikayet Et
    İçimizde ne kadar çok hainler barındırıyoruz Yeter artık bu hainlerin sonu gelsin içimiz rahatlasın artık
    Cevapla
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Bunları kayt altında tutalım esas olan meclisteki pkk lıları nasıl ordan hatta ülke sınırları dışına atarız onun hesabını yapın bu ülkeinsanını %40 kı gayrimüslim bunu hiç gören yok önce bu azınlıkları nasıl temizleriz ona bakın
    Cevapla
  • Mahmut 10 ay önce Şikayet Et
    Hainleri yok edecek bir lider istiyoruz Cenabı Allahtan.
    Cevapla
  • Www 10 ay önce Şikayet Et
    Bu hainlerden ülkeye fayda gelirmi. Haine destek çıkan HAİN'DİR.
    Cevapla
  • Fatih 10 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın naleti teröristler in ve sevicilerinin üzerine olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti