Son dakika: Kurban Bayramı boyunca köprü ve otoyol geçişleri ücretsiz olacak

Kurban Bayramı tatili nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacak.

Son dakika: Kurban Bayramı boyunca köprü ve otoyol geçişleri ücretsiz olacak
Son dakika: Kurban Bayramı boyunca köprü ve otoyol geçişleri ücretsiz olacak
GİRİŞ 16.06.2023 00:10 GÜNCELLEME 16.06.2023 01:21
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

BAYRAM TATİLİ BOYUNCA GEÇİŞLER ÜCRETSİZ OLACAK

Buna göre, bayram tatili nedeniyle KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler, 24 Haziran Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 00.00'dan başlayarak, 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasından hariç tutuldu.

ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA HİZMETLERİ BAYRAMDA ÜCRETSİZ

Vatandaşlar, Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden 28 Haziran Çarşamba saat 00.00'dan (salı gününü çarşamba gününe bağlayan gece), 1 Temmuz Cuma gün sonuna kadar (Kurban Bayramı süresince) ücretsiz yararlanabilecek.

ERDOĞAN BAYRAM TATİLİ SÜRESİNİ 9 GÜN OLARAK AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılı'nın ilk kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Kurban Bayramı'nda hafta sonlarıyla birlikte vatandaşlarımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır." demiş ve bayram tatili süresinin 9 gün olacağını açıklamıştı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • BAYBARS 10 ay önce Şikayet Et
    Gereksiz ve devlete zarar bir uygulama. Ne demek efendim bedava,arabası olan parayı verecek,seyahat eden biletini alacak,bu kadar basit. Bırakın bu saçmalıkları yeter artık.
    Cevapla
  • Mustafa Akın 10 ay önce Şikayet Et
    Vay be ne duyarlı adamlar varmış gözlerim yaşardı.
    Cevapla
  • Hamza 10 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede garibanlar hiç değilse bayramda rahat etsinler Baybars Efendi
    Cevapla
  • Alaz 10 ay önce Şikayet Et
    Tadı kaçmış bir uygulama. Otobüs, metrobüs ve feribotları bayramda neredeyse 24 saat hiç inmeden yabancılar kullanıyor. Olmamalı artık. Eziyete dönüşüyor.
    Cevapla
  • İzmir 10 ay önce Şikayet Et
    En önemli güzergah İstanbul İzmir arası. Osmangazi Köprüsü bedava değil otoban bedava değil . Bi kez de yap işletleri bedava yapın da bi anlamı olsun.
    Cevapla
  • salih tugra 10 ay önce Şikayet Et
    Chp'lilere olmasın. Onlar sandal ile karşıya geçsinler.
    Cevapla
  • alis 10 ay önce Şikayet Et
    %100 elektrikli otomobillere köprü otoban sürekli bedava olsa keşke hiç çevre kirlenmez hem de herkes elektrikli otomobile hücum eder ,petrol için dışarıya para kaptırmayız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü