Berna Laçin'i konuk eden Paris Büyükelçisi Ali Onaner görevinden alındı
14 Mayıs sonrası seçmeni hedef alan Berna Laçin'i şeref konuğu olarak davet eden Ali Onaner, Paris Büyükelçiliği görevinden alınıp yerine Yunus Demirer getirildi.

Hükümeti kötüleyerek sosyal medyadan provokatif paylaşımlarda bulunan oyuncu Berna Laçin, bu kez Paris Büyükelçiliği’ni ziyareti ile gündeme gelmişti. Laçin’in neden elçiliğe davet edildiği tartışma konusu olmuştu.
PARİS BÜYÜKELÇİSİ ONANER MERKEZE ÇEKİLDİ
Merkeze çekilen Ali Onaner'in yerine Türkiye’nin Bratislava Büyükelçisi Yunus Demirer atandı. Bu değişiklik seçim sürecinde Paris Büyükelçiliği'nde verilen daveti akıllara getirdi.
SEÇİMLERDEN SONRA “ALLAH MÜSTEHAKIMIZI VERSİN” DEMİŞTİ
Seçimlerin ilk turu sonrası "Halklar müstehak oldukları şekilde yönetilir demişler, Allah müstehakımızı versin" sözleriyle gündeme gelen Berna Laçin, Türkiye’nin Paris Büyükelçiliği’nde davete katılmıştı.
BERNA LAÇİN ELÇİLİĞE DAVET EDİLMİŞTİ
Son paylaşımı ile Paris Büyükelçiliği’ne davet edildiğinin ortaya çıkması dikkatleri üzerine çekmişti. Laçin’in elçilikte baş konuk olarak yer alması sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Laçin’in ilk paylaşımında yanında yanında bir sosyal medya fenomeni ile “Paris’te kendi bayrağımızın altında bulunmak Büyükelçimiz Sn. Ali Onaner daveti ile muhteşem sanatçımız Gülsin Onay dinletisine geldik” mesajını paylaşmıştı.
-
Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et1977 yılında Ürdün elçiliğimizdeki huri isimli Ermeni katibinin tarafımıza takındığı tavrı Hala unutmuş değilim..Beğen
-
Burcu 1 yıl önce Şikayet EtBütün bu gavura çalışan bürokrasinin değiştirilmesi zamanı hâlâ gelmedi mi.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtHakan bey daha çok il varBeğen Toplam 1 beğeni
-
Halk 1 yıl önce Şikayet EtDevletin tüm kademeleri halka uzak çalışanlardan temizlenmeli, bunlardan her birimde çokça varBeğen Toplam 4 beğeni
-
Turk 1 yıl önce Şikayet EtNew York taki ne zaman gidecek merak ediyorum.Beğen