Cani damat kayınvalidesini öldürdü

Muğla’nın Datça ilçesinde cani damat tartıştığı kayınvalidesinin önce boğazını kesti, ardından yere yığılan kadına 8 bıçak darbesi vurdu.

Cani damat kayınvalidesini öldürdü
Cani damat kayınvalidesini öldürdü
GİRİŞ 17.06.2023 22:03 GÜNCELLEME 17.06.2023 22:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, Datça ilçesi Kızlan Mahallesi’nde meydana geldi. A.M.T. isimli genç, henüz bilinmeyen bir nedenle kayınvalidesi Sevgi Ağı ile tartışmaya başladı. Tartışmada A.M.T. eline aldığı bıçakla, kayınvalidesinin boğazını kesti. Cani damat kanlar içinde yere yığılan kayınvalidesine 8 bıçak darbesi vurdu.

Yaşanan olayı duyan çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından A.M.T. ve eşi Ö.T. yakalanarak gözaltına alındı. Kadının cansız bedeni otopsi için morga götürülürken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • ömer faruk kara 10 ay önce Şikayet Et
    Aslında olayın bu raddeye gelmesine sebep nedir onun alt yapısını araştırmak gerekir.Yoksa böyle katliamlara sevinmek çok doğru bir şey değil.Ne olacak şimdi .Biri mezara diğeri kodese ...Oldu mu ? ALLAH bu olaylara fırsat vermesin.Son raddeye getirmesin.Anlaşma varken insanlar niye katil olur ki?Valla devletimze çok iş düşüyor.Ama devlet 85 milyon insanın hangisiyle uğraşsın.
    Cevapla
  • Hakim Sensin 10 ay önce Şikayet Et
    İşte böyle olacak kardeşiimm ! Herşeyi devletten bekleyemeyiz çünki kafaları çok karışık... Bu yüzden kendi adaletimizi kendimiz sağlamaya alişacağız.
    Cevapla
  • aga 10 ay önce Şikayet Et
    şimdi haddini bildiler... ama iş işten geçti. sözün geçmediği yerde şiddet başlar.. İnsanlığın kanunu bu..
    Cevapla
  • mevlana diyarından 10 ay önce Şikayet Et
    bu caniler artık devlete meydan okuyor, getirin artık şu idam yasasını
    Cevapla
  • Cemaldemir 10 ay önce Şikayet Et
    NE kadar cok vahsice cinayet isleniyor insan in haberleri okumasi gelmiyor felaket
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması
Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun 'Hamas' açıklamasına tepki: Tamamen yanlıştır