MGM'den deprem bölgesine şiddetli sağanak uyarısı: Sel tehlikesi var

Adana, Osmaniye, Hatay, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıda, bazı bölgelerde sel olabileceği ifade edildi.

GİRİŞ 18.06.2023 06:53 GÜNCELLEME 18.06.2023 09:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yurt genelinde etkisini gösteren yağışlar, 6 Şubat'taki deprem felaketinin ardından deprem bölgesi olarak belirlenen bazı illere de uğrayacak.

DEPREM BÖLGELERİNE UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)'den 'Meteorolojik Uyarı' başlığı altında yapılan uyarıda, "Doğu Akdeniz'de Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!" denilerek şu ifadelere yer verildi.

“18 Haziran Pazar günü, Hatay ve Osmaniye Çevreleri ile Adana'nın kuzeyi ve Gaziantep'in batısında aralıklı ve yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

SEL TEHLİKESİ VAR

Meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • zafer gülten 10 ay önce Şikayet Et
    durmadan feleket,sanırsın Lut kavmi,Allah a değil,kula şükrediyorlar herhalde. bilmiyorlarmı,kul bahanedir,vasıtadır,deprem evlerini veren kul değil Allah tır.Allah istemese kul birşey veremez,Allah a şükredin,tövbe edin.
    Cevapla
  • Antepli 10 ay önce Şikayet Et
    konuyu neden çarpıtıyorsun hükümete / devlete düşmanlık yapıyorsun. Biz müslümanlar her şeyi Allah'tan Biliyoruz zaten. Ve her şeyi bize Allah veriyor. Ama bu konutların yapılmasına vesile olan devletimizi Allah cc payidar etsin. Zihniyeti bozuk olanlara fırsat vermesin Rabbim. Senin Kim olduğunu/ zihniyetini devleti itibarsızlaşmaya çalışmandan anladım(F**Ö)
    Cevapla
  • Vatan 10 ay önce Şikayet Et
    Yabancılara konut satışı yasaklansın
    Cevapla
  • Türk 10 ay önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcıları olsun..
    Cevapla
  • Acon 10 ay önce Şikayet Et
    Bakin ben almanyada yasiyorum ama almanlarla yasamiyorum almanlara calismiyorum almanlarla mecburiyet disinda konusmuyorum sadece yapancilara calistigim helal parayi alman hitlerin kamusuna haksiz ceza olarak ödedim ödüyorum cünkü almanin allahi haksiz kazsnctir biz bunu bileniz allahin izniyle allah düsmanimi bile almanlara muhtac etmesin amin
    Cevapla
  • Eski 10 ay önce Şikayet Et
    Gel is vereyim sana ayda 30 bin tl sigorta yemek boya badana yapacaksin.. cekme almanlarin kahrini
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Neden bu seller oluyor azıcık düşünelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!