İzmir'de bir evde derin dondurucuda 4 ceset bulundu

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucu içinde yabancı uyruklu 4 kişinin cesedi bulundu. Şahısların cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunduğu öğrenildi.

GİRİŞ 18.06.2023 13:59 GÜNCELLEME 18.06.2023 17:17
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

İhbar üzerine Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak'taki bir eve giden polis ekipleri, evdeki derin dondurucuda 4 ceset buldu.

Olay yeri inceleme şubesi ekipleri çalışma başlatırken evin çevresinde güvenlik önlemi alındı.

Yapılan ilk incelemede ölenlerin yabancı uyruklu olduğu belirlendi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucu içinde yabancı uyruklu kişilere ait cesetlerin bulunduğu olayla ilgili İzmir Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin, 18.06.2023 günü 11.00 sıralarında Bayraklı ilçesinden gelen bir ihbar üzerine belirtilen adreste yaptıkları araştırmada, 3’ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1’i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ve konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir"

CENAZELER ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ  

Bayraklı ilçesinde cesetleri dondurucuda bulunan Türkmenistan uyruklu 3'ü kadın 4 kişinin cenazesi savcının incelenmesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mahalle sakinlerinden Ferhat Özkul, "Mahallemizde böyle bir şey yapılması bizi çok etkiledi. Aile içi bir facia olduğunu duyduk. Yine polislerden duyduğumuza göre olayın ne zaman olduğu da belli değil. Katilin önce cinayetleri işlediğini birkaç gün sonra dondurucuya koyduğunu duyduk. İstanbul'da bir yakınları haber alamamış ve buraya gelmiş. Kapıyı da açan olmayınca ihbarda bulunmuş ve kapı açılmış. Olayla ilgili çok fazla iddia var" dedi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 73
  • Asil Türk 10 ay önce Şikayet Et
    Bir insan oldureni canlı yayında ve meydanlarda olduruceksin ki bir daha kimse kimseyi olduremesin. Yumuşak ceza anlayışı ile bu işler olmaz.sadece devlet yetkileri idam edebilecek. Zaten idam edilenlerde insan oldureni insandan tanimlamayacaksjn. Anayasada virüs diyeceksin. Virus hakkıda olmaz. Vatan hainleri mesela virüs tür.btoplumdan yokedilmesi gerek
    Cevapla
  • Bremen 10 ay önce Şikayet Et
    Pis ırkçı! Almanlardan betersin
    Cevapla
  • Hans 10 ay önce Şikayet Et
    Hadi bakım türk polisi, bakacaz kaç yüz sene sonra bulacaksınız...!
    Cevapla
  • Yavuzakin 10 ay önce Şikayet Et
    La hanso musun manso musun akıllı ol TÜRK POLİSİ AKLINI ALMASIN
    Cevapla
  • Türk 10 ay önce Şikayet Et
    Sen önce bir kendi özünü , bir kaç yüz yıl geriye araştır.... hans
    Cevapla
  • Selahattin Demirtas 10 ay önce Şikayet Et
    Türkmen mis tepki vermeyelim. Muhtemelen Rusya nin hrisyiyanlastirdigi Türklerdir Suriyeli Müslüman Sünni olmasinda. Geri gondermeeyin ama burdads kalmasin Demografik yapıyı bozmayin
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    dayı adamlar ayık gezmiyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den otomobil piyasasını karıştıracak hamle: Bir anda yüzde 100 artacak!
Kuzey Işıkları Trabzon'da görüntülendi